Kuolleiden ihmisten pakastekuivaus ja kierrätys (Varoitus: EI heikkohermoisille)

Olen jo kauan sitten kertonut lähiomaisilleni, että kun kuolen niin toiveeni on tulla pakastekuivatuksi – mikäli se tuolloin on Suomessa mahdollista ilman pitkää kuljetusta.

Pakastekuivaus on nimittäin ekologisiin tapa hävittää ruumis. Hyvänä kakkosena tulee tuhkaaminen. Perinteisen hautaamisen suurin ongelma lienee metaanipäästöt.

Sitäkin olen miettinyt, että olisiko ruumisarkkuja mahdollista KIERRÄTTÄÄ?

Tulevaisuudessa moni asia ”viimeisen matkan” suhteen saattaa muuttua. Miksi tuhota hyvää(?) lihaa? En toki tarkoita, että ihmiskunta alkaisi ihmissyöjiksi. Oletteko nähneet elokuvan jossa ihmiset saivat halutessaan kävellä laitokseen kuolemaan – laitoksessa valmistettiin vihreitä pillereitä ravinnoksi. Niin… olisiko sellainen täysin mahdotonta v.3000?

Oman ruumiinsa voi nykyisin testamentata lääketieteen käyttöön. Tulevaisuudessa saattaa olla mahdollista testamentata ruumis, tai ainakin osia siitä, eläimille. Vai onko sittenkään?

Todellakin: mikä on Yhdysvalloissa mahdollista jo nyt?

 

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu