Laiha sopu vai lihava riita?

Niin se on, todellakin, että monta kertaa on parempi pyrkiä vaikka laihaan sopuun saatikka käynnistää lihava riita.

Itse olen hyvin sopuisa henkilö – ainakin omasta mielestäni. Se on tainnut viime päivinä parissa kirjoituksessakin näkyä?

Nytkin minulle sopii…

Väyrynen Jorma (KO) <jorma.vayrynen@oikeus.fi>

ma 11.1.2021 9.49
 Sinä
 (KO)

Oikein hyvä, että ehdotus käy päinsä.  Pyydän, että etukäteen otatte yhteyttä käräjäoikeuden kirjaamoon/asiakaspalveluun esim. **** ******** kautta ja sovitte ajan, jolloin tulette paikan päälle, jotta materiaali saadaan kerättyä etukäteen käyttöönne. Asiakaspalvelumme on pandemian takia rajoittunut, mutta kuitenkin auki virka-aikana eli klo 8-16.15 arkisin.

Jorma Väyrynen

laamanni

Satakunnan käräjäoikeus


 

Lähettäjä: Juhani Vehmaskangas <juhaninposti@hotmail.fi>
Lähetetty: maanantai 11. tammikuuta 2021 8.23
Vastaanottaja: Väyrynen Jorma (KO) <jorma.vayrynen@oikeus.fi>
Aihe: VS: tietopyyntönne

Hei,

Minulle sopii se, että käyn tutustumassa ko. julkiseen materiaaliin käräjäoikeuden kansliassa.

Juhani Vehmaskangas


Lähettäjä: Väyrynen Jorma (KO) <jorma.vayrynen@oikeus.fi>
Lähetetty: maanantai 11. tammikuuta 2021 7.07
Vastaanottaja: juhaninposti@hotmail.fi <juhaninposti@hotmail.fi>
Aihe: tietopyyntönne

Olette pyytäneet sähköisesti kopioita *************** julkisista osista. Käräjäoikeuden tietosuojavastaavaa, käräjäsihteeri **** ******** on käynyt asiassa kirjeenvaihtoa kanssanne. Pyyntöönne kopioiden luovuttamisesta ei ole suostuttu ja olette pyytäneen valituskelpoista päätöstä asiassa. Asia on siirretty minulle.

Ennen asian ratkaisemista tiedustelen, olisitteko tyytyväinen sellaiseen ratkaisuun asiassa, että käytte käräjäoikeuden kansliassa tutustumassa ko. julkiseen materiaaliin. Tällöin kyse olisi viranomaistoiminnan julkisuudesta annetun lain 16 §:ssä tarkoitetusta tilanteesta, jossa tieto asiakirjan sisällöstä annetaan antamalla asiakirja viranomaisen luona nähtäväksi ja jäljennettäväksi. Tällöin en asiassa tekisi päätöstä, vaan tietopyyntönne ratkaistaisiin myönteisellä tavalla ilman erillistä päätöstä.

Totean vielä, että vuoden 2018 jälkeen on voimaan tullut tietosuojalaki sekä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (yleinen tietosuoja-asetus), jotka ovat vaikuttaneet julkisuuskäytäntöön täsmentävästi.

Jorma Väyrynen

laamanni

Satakunnan käräjäoikeus”

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu