Liikenne – turvallisuus – kaksi keksintöäni (+HALI)

Ei uutisoitiin kaasuautojen tankkausongelmasta – merkillinen ongelma, vai tyhmät insinöörit?

Koska olen tavattoman viisas ja innovatiivinen ”kääkkä” niin olen keksinyt ratkaisun kahteen ongelmaan!

  1. Gasum kyllästyi kaasuautoilijoiden jatkuviin tankkaustörttöilyihin – ilmoittaa jatkossa kaasuletkujen repeytymiset vakuutusyhtiölle

    Ei todellakaan ole pariakymmentä euroa kalliimpi kustannus kun vaaditaan jatkossa kaasuautojen polttoainesäiliön työttöaukon eteen (siinähän on luukku) luukku joka aukeaa sähköisesti. Lisäksi toteutetaan (yksinkertainen) tekninen ratkaisu: kun tuo luukku on auki niin moottorin sytytysvirta ei ole päällä. Noin toimien autolla on mahdotonta lähteä liikkeelle jos tankkausletku on autossa kiinni, koska silloin kaasutankin luukun pitää olla auki.

  2. Takaa tuleva hälytysajoneuvo huomataan usein vasta aivan kohdalla – ”taustapeilejä ei enää seurata niin tiiviisti kuin joskus aikanaan”

    Parinkympin, tai reilusti alle, ratkaisu tämäkin. Jokaiseen hälytysajoneuvoon asennetaan radiolähetin (taajuus?) jonka tehoa säädetään esim. ajoneuvon nopeuden mukaan. Kaikkiin autoihin asennetaan vastaanotin (kojelautaan), joka alkaa vilkuttaa valoa ja pitää ääntä kun hälytysajoneuvo on kantaman päässä. Tuolloin kuljettaja tietää: hälytysajoneuvo lähellä: onko se takana, tulossa sivutieltä kolmion takaa eteen, tarkkailenpa tarkasti kunnes sen havaitsen ja väistän.

  3. HALI – järjestelmä

 

Keksi sinäkin jotain… voiko keksinnön patentoida?

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu