Sanna Marin tieto: Sillanpään asema on melko uusi

Suomen pääministeri Sanna Marin tietää paljon, tottakai. Viihdetaiteilija Jari Sillanpää oli hiljattain oikeudessa. Oikeudenkäynnin aikoihin kirjoitin asiasta. Tuo kirjoitus sai tuhansittain lukijoita – tai ainakin sivulatauksia.

Mitä Marin tietää Sillanpään Asemasta? Ainakin sen mitä netistä saa selville, ehkä enemmänkin: Sillanpää Asema.
Asema on perustettu viime vuonna (2019) joten se on melko uusi yritys, Y-tunnus 3090847-4.

Tietääkö joku Sanna Mari [sukunimi?] asiasta enemmän? 
Mikä on Sanna Marin tieto? Minä en sitä tiedä - pahoittelen :-/

”POINTTI”

Puheenvuoroa lukevat pääosin parempiosaiset, monesti melko empatiakyvyttömät(?) persoonat (en tarkoita nimenomaisesti sinua, koska yhä luet…). Politiikka – poliitikot, ovat suosittu keskustelunaihe siinä missä julkisuuden henkilöt ja heidän puuhansa, kuten nyt Sillanpään seksuaalirikos – oliko kyseessä rikos? Tuo asia selviää 23.3., jos nyt oikein muistan. Itse väittäisin, että kyseessä oli rikos: ovi potkaisematta avoinna… (=eri juttu jos: ovi auki potkaistiin…)

Heikompiosaisten asiat eivät kiinnosta sinua – tai ehkä sittenkin…

Niin se on. Jos kirjoittaa, kuten minä melko usein, heikompiosaisten asemasta, niin ei juttu juurikaan lukijoita saa. Kun kirjoitin vaikeavammaisten vaikeuksista: YLE: Vaikeavammaisten vaikeudet v.2020, asiasta jonka YLEkin oli uutiseksi nostanut, niin lukijoita oli kuudessa tunnissa 30! Tuon jälkeen julkaisin uuden jutun: Mihin hittoon yksiköitä oikein tarvitaan? Tämä uusi juttu oli selvästi kiinnostavampi. Lukijoita noin sata tunnissa, mikä sekään ei ole paljon.

Niinkin asia on, että kun heikompiosaisista kirjoittaa, niin ei löydy rohkeita blogisteja kommentoimaan – ei puolesta, ei vastaan. Parempiosaiset ovat siis arkoja, ja syystäkin – vai kuinka?

Tuhannen sivulatauksen ylityksiä

Yli tuhat kertaa on luettu mm. juttuni maahanmuuttajien moninkertaisista opintotukietuuksista (MV-lehden valeuutinen) sekä varoitukseni US-blogien ylläpidolle. Myös juttu YLE: Aurinkosähkö on vaarallista! (+keskustelua AC-kytkennöistä ym.) kiinnosti yli tuhannen latauksen verran. Omille tuhatluvuilleen ylsivät kansanedustaja Ano Turtiaista koskevat kummasteluni, kuten myös Jalosta (ps.) koskeva kirjoitukseni.

Ja kaikkihan sen tietävät miten kävi kun ehdotin suomalaisten ”tappamista” – se oli suosittu kunnes US-ylläpito sen poisti (”piilotettu Uuden Suomen ylläpidon tarkastettavaksi”), ja käsittääkseni he yhä vielä miettivät (tarkastavat kirjoitusta), että oliko se sääntöjen vastainen. Olen heiltä kysynyt 7.3.2020 kello 8:33:

”Hei, Kuinka kauan tuo tarkastus kestää? Jos todetaan, että kirjoitus ei riko sääntöjä, niin voinen sen julkaista uudelleen sen jälkeen? Jos taas todetaan, että se on sääntöjen vastainen, niin minulle varmasti kerrotaan mitä sääntökohtaa se rikkoo ja miksi.

Ystävällisesti,
Juhani Vehmaskangas”

Sadan sivulatauksen alituksia

Noin pieniin määriin ”pääsen” onneksi harvoin. Mutta tuon jo aiemmin mainitsemani vaikeavammaisia koskevan jutun lisäksi noin vähän on luettu mm. juttua joka jokaisen pitäisi lukea: Missä on lähin deffa? (60 kertaa ladattu) – tai ei välttämättä. Ehkä tiedät sen? Pienen pieniin latausmääriin ovat jääneet myös: Toivon tarkennuksia prompteriteksteihin. (80 kertaa ladattu), sekä; Ehdotus: varakkaille ajatustyöntekijöille etuja omaisten hoitamiseksi (80 kertaa ladattu). Aivan – eivät kiinnosta köyhien asiat, mutta eivät myöskään varakkaille kaavaillut etuudet.
Päätelmä: jos haluat blogillesi lukijoita niin älä kirjoita sosiaalipolitiikkaa!

Tilastotieto 7.3.2020 kello 22:05 (alla)

* * *

Loppuun vinkki: kerron treffisuunnitelmistani vapaavuorossa 11.3.2020 kirjoituksella joka on ajastettu julki kello 7:13.

Eräs nettisivuni: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/hallinto-oikeus/ – entä jos kirjoittaa hallinto-oikeuden tilalle ko.
-kysymys: miksi kaikki eivät vaadi korvauksia? Ehkä korvauksilla ei ole kaikille merkitystä, eli ”ihan sama…” :-/

…ja empaatikoille: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6035 – tuota linkkiä ei kannata antipatiaan taipuvaisen egoistin klikata!

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu