Me järkevät ihmiset vastustamme kaikkea väkivaltaa

Mitään hyväksyttävissä olevaa väkivaltaa ei ole olemassa. Asiat pitää pystyä hoitaman aina puhumalla, ja sääntöjen mukaan (moraalinormit).

(Kuva: Satakunnan Kansa 6.10.2020.)

 

Väkivaltaa on yhteiskunnassa aivan liikaa. Kaikki väkivalta on liikaa. Syynä on varmasti se, että on ihmisiä jotka näkevät parhaaksi ratkaisuksi hoitaa jotkin asiat väkivalloin, koska eivät muuta tapaa osaa. Eivät halua toimia fiksusti.

On myös joukko väkivaltaisia miehiä joita naiset ihannoivat. Ihannoivat vaikka välillä joutuisivat itse väkivallan kohteeksi. Mutta on myös naisia jotka saattavat pyytää: ”hakkaa tuo”.

Sekä väkivaltaisia, että väkivallan ihannoijia, pitäisi kaikkien paheksua näkyvästi!

Hyväksytkö sinä väkivallan. Oletko itse joskus ollut väkivaltainen? Miksi?

Totta sekin, että väkivaltaisia naisiakin on nykyisin yhä enevässä määrin. Onko väkivalta tänään sallitumpaa kuin eilen?

Häpeärangaistukset käyttöön!

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu