Miksi kiusaamme Pyhinä?

Yksi tämän päivän kiistämärön ongelma on toisten kiusaaminen aina sunnuntaisin, sekä muina juhlapyhinä.

Huonon itsetunnon omaavalle toisen kiusaamiseen riittää syyksi vaikkapa se, että toinen käy aamulenkillä joka pyhäpäivä, tai se, että ihminen ei tykkää saunoa edes lauantaisin.

Kivoja tapoja kiusata toista, ja syitä, on helppo keksiä. Kiusata voi jopa siten, että ei tervehdi, eikä ainakaan puhu – saatikka että keskustelisi, mutta miksi?

Nyt en itsekään ymmärrä, entä sä?

Rakentava keskustelu on aina hyvä asia. Onko sellaista kommentti: ”Juhani on yksi merkittävimmistä takapuolen nuolijoista kautta maailman.”?

En osaa sanoa liittyykö tuo jollain tavalla taannoiseen toteamukseeni siitä, että käyn nykyisin oikeutta vain; poliisia, syyttäjää, ja oikeuslaitosta vastaan. Toki niin, että poikkeus vahvistaa säännön -periaate tulee huomioon otetuksi.

Mukavaa joulunalusaikaa kaikille!

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu