Miksi TAPPAA? Nukuttamisen mahdollisuus

Suomalainen innovaatio(?) houkutella loukkaantunut karhuemo häkkiin, jotta se voitaisiin tutkia, ei ole tuottanut tulosta.

Kuka katsoo luontofilmejä? Niissä aina joskus eläimiä nukutetaan ampumalla eläimeen nukutusnuoli.

Yle: ”Eläimet nukutetaan niin, että niihin ammutaan nukutusnuoli. Nukutusnuolen päätä koristaa kirkuvan pinkki höyhenpuuhka, josta tulee väistämättä mieleen burleskikoriste. Huomiota herättävälle ulkonäölle on myös syynsä.”

Totta – ehkä pennutkin pitäisi nukuttaa?

Tietääkseni jossain välissä nukuttamista jopa harkittiin. Miksi siitä luovuttiin?

Toki mitä vaan voi sattua jos nukutetaan.

IL: ”– Toistaiseksi tuntemattomasta syystä se (nukutusnuoli) laukesi vahingossa ja osui vieressä seissyttä eläintenhoitajaa jalkaan, eläintarhan tiedottaja kertoi perjantaina uutistoimisto AFP:lle.

Ihmiselle gorillan taltutustusannos tiesi välitöntä hengenvaaraa…”

Mutta siis, eikö olisi järkevämpää nukuttaa ja hoitaa, saatikka tappaa? Tuolloin karhuperhe voisi ehkä jatkaa elämäänsä metsässä ja pennut voitaisiin myöhemmin metsästää ja syödä.

+3
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu