Ministeriö: suomalaiset eivät osaa; poimia marjoja, kaataa puita, kalastaa, …

Suomi on mielenkiintoinen maa. Osaamisemme painottuu älytekniikkaan, kuten taitoon käyttää älypuhelimia.

Osa teistä muistaa pyyntöni, jota nyt oikeudessa käsitellään…

Annoin 4.7. (lauantai, sähköpostitse) seuraavan vastineen Maa- ja metsätalousministeriön ”kiistoon”:

 

Hallinto-oikeuden lähete 22.6.2020
VASTINE
Juuri nyt (kun tätä kirjoitan) tulee MTV3:n uutiset joissa kerrotaan, että Thaimaan viranomaiset päättävät thaimaalaisten päästämisestä Suomeen vasta ensi perjantaina. Ellei kyseisiä henkilöitä päästetä Suomeen niin ei Suomen huoltovarmuus voi olla heistä kiinni – vai voiko kuitenkin, etätyönä?
Sama koskee mansikanpoimintaan tulleita ulkomaalaisia. Heitäkään (Ukrainasta?) ei aluksi meinattu päästää Suomeen. Sitten Suomeen saatiin ”muutama”, ja Suomenko huoltovarmuus ”olisi ollut nolla”, ellei heidän olisi sallittu Suomeen tulla?
Voiko Suomen huoltovarmuus missään tilanteessa olla kiinni ulkomaalaisesta työvoimasta (jopa sotatilassa?). Miten Suomen kävisi? Eikö Suomesta todellakaan löydy osaajia? Ellei löydy niin olisiko syytä kouluttaa, jotta huoltovarmuus voitaisiin turvata kotimaisin voimin?
HENKILÖREKISTERI
Minulle ei ole tarjottu hallintolaissa edellytettyä mahdollisuutta selvittää sen paremmin tietojen käyttötarkoitusta, suojaamista, hävittämistä, kuin mitään muutakaan. Eivätkä minua sinällään kiinnosta henkilöiden nimet tms., vaan nimenomaan ne tehtävät joita suomalaiset eivät pysty tekemään.
Kyvyttömät suomalaiset
MMM luettelee noita tehtäviä joita suomalaiset eivät pysty tekemään lausuntonsa sivulla kolme (3), niitä ovat MMM:n mukaan mm.:
  • kasvintuotannon välttämättämät työt avomaalla ja kasvihuoneissa
  • ammattikalastus!
  • luonnonmarjojen  poiminta (Thaimaalta ei vielä päätöstä! Miten meidän kunnon suomalaisten käy?)
  • puiden kaato
  • metsän istutus
Onko tämä todellista? Suomalaiset eivät osaa
  • kaataa puita
  • poimia marjoja
  • istuttaa puita
  • etc?
Paljonko Suomessa on työttöminä koulutettuja puutarhureita? Itsekin osaa niin istuttaa kuin poimia mm. mansikoita, ehkä joku muukin suomalainen?
PÖH
Siis MMM sivulla neljä (4) toteaa, että ulkomaalaiset ovat tarpeellisia myös maanpuolustuksen kannalta – mihin siinä viitataan?
”…riittävän omavaraisen kotimaisen alkutuotannon.” Hyvä, ulkomaalaisten tekemänä, vai kenen?
SALAISUUDET
Näkemykseni mukaan liikesalaisuuksia voivat olla vain sellaiset tiedot, jotka eivät ole mistään, kuten verottajalta, julkisina saatavilla. Vai onko niin, että verottajalla julkinen onkin ministeriössä salainen, jotta… niin miksi?
Ministeriö aiemmin salasi, sittemmin julkisti: http://www.vehmaskangas.fi/korona/salatut/
Ainakaan www-sivuillani julkisesti nähtävillä olevat ministeriöstä saamani tiedot eivät voi olla SALAISIA, vai kuinka?
Miten Suomen huoltovarmuuteen vaikuttaa jos tänä vuonna (2020) jää muutama puu istuttamatta, koska suomalaiset eivät osaa?
LOPPUTOTEAMUS
Esittämilläni perusteilla pyytämäni tiedot ovat julkisia ainakin siltä osin kuin ne eivät sisällä henkilöiden eivätkä yritysten nimiä ja tunnuksia (+yhteystietoja). Noilta osin tiedot on minulle viipymättä toimitettava.
Oikeudenkäyntikuluvaatimukseni on kohtuullinen. Kun lisäksi otetaan huomioon, että hallintolain edellyttämiä lisäselvityksiä ei ole pyydetty tulee MMM:n maksaa vaatimani korvaukset täysimääräisesti lainmukaisine viivästyskorkoineen. Kiitos!
Kunnioittaen,
Juhani Vehmaskangas
http://www.vehmaskangas.fi
[kuva tulossa (MMM:n lausunnosta)]

Hmm…
Kerronpa teille lopuksi mitä havaitsin: US:n ohjelmoijat ovat estäneet värien käyttämisen. Se oli tärkeämpää kuin…
-tykkäystoiminnon ajantasaistaminen. Ehkä ”pitää tehdä sitä mikä ’onnistuu’ – marjanpoiminta?”

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu