Minut tuomittiin lähestymiskieltoon

Näin nyt kävi.

Asiaa selventävät kirjani: http://www.vehmaskangas.fi

 

Oikeus päätteli, että koska erään henkilön postiluukkuun oli viety kirje joka oli muovikassissa, niin sen olin tottakai vienyt sinne minä!
Käräjäoikeuden päätelmän syy: ”muovikassin”(?) saaja totesi, että se on minulta! (saaja = henkilö joka postiluukkuun muovikassi oli tungettu).
– kirjeen sisällöstä minulla ei ole tietoa.

Samaan  tapaan oikeus päätteli, että kun tietyn henkilön postiluukkuun oli saapunut kirjeitä, joissa oli leimaamaton postimerkki, niin syy siihen, että kirjeissä ei ollut postin leimaa, eikä tietoa lähettäjästä, oli, että minä olin käynyt ne kyseisen henkilön postiluukkuun viemässä. Täysin varmana käräjäoikeus piti sitä, että nimenomaan minä olin ne käynyt sinne postiluukkuun viemässä.

Myönnän: olen Sonjalle lähetttänyt kortteja. Niissä on aina ollut allekirjoitukseni. Kaikki olen toimittanut postitse!

 

Minä myös ”seuraan” henkilöä” (siis Sonjaa). Eräänäkin kauniina(?) päivänä (19.10.2020) Sonja oli asuntoni vieressä liikennevaloissa. Samaan aikaan kun minä tulin kaupasta. Mitä siitä seurasi? No tottakai rikosilmoitus: koska olimme liikennevaloissa samaan aikaan, niin minä häntä seurasin.

Eräässä tuomiossa todettiin mm.: Olin kaupassa ja menin hyllyväliin jossa havaitsin Sonjan, en kääntynyt pois vaan kävelin ohitse. TÄH?

Totean: olen jossain määrin kasvosokea.

 

No nyt…

Perätön ilmoitus on rikos

Onneksi nyt oikeus on todennut, että vaikka Sonjan mielestä häntä seuraan niin minkäänlaista seuraamista ei ole kyetty osoittamaan.

Mahdotonta olisikin osoittaa seuraamista, koska sellaista ei ole tapahtunut – paitsi ehkä toiseen suuntaan, mutta miksi?

 

Lähettämäni kirjeet: Olen lähettänyt kirjeen mm. kysyen: ”Väität, että sauraan sinua. Miksi sellaista väität?”

 

OLEN HÄMMÄSTYNYT!

Sonja on viime kesän aikana usein liikkunut asuntoni nurkilla, miksi? Poliisille hän totesi: ”olen vaan käynyt kävelemässä”.

 

 

* * *

🙂

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu