Ratkaisu: Miten työllisyysaste nousuun? (ratkaisu kaiken laskuun on esitetty tässä)

Hyviä toimia on ehdotettu. Yhtenä sellaisena eläkkeelle pääsyn vaikeuttaminen. Erinomainen idea! (kummallinen kuva alla).

Vain harvat töissäkäyvät ovat työn lisäksi kolmannen sektorin palveluksessa. Sitä on ”toitotettu”, että kun henkilö valmistuu koulusta, niin ellei töitä löydy niin kannattaa mennä kolmannelle sektorille vapaaehtoishommiin – sekin tuo kokemusta, mikä on täysin totta. Töitä ne ovat avustavatkin työt. Sitäpaitsi kun olet muutaman vuoden puuhastellut niin olet jo – missä?

Moni tekeekin kuten ”hyvä on” – parempi se on olla kolmannen sekstorin vapaaehtoishommissa kuin  katsella kotona TV:ta?

Työttömällä tietysti pieni vaara piilee siinä, että tekee töitä kolmannella sektorilla liikaa => menettää korvaukset! (hitsi?)

Nyt on ”päätetty”, että eläkkeelle pääsy vaikeutuu, sillä SITEN TYÖLLISYYS LISÄÄNTYY!

YMMÄRHÄN MINÄKIN?

Jos tuolta kuvastani punainen eläkkeeseen oikeutettu poistuisi, niin tottakai paikka jäisi tyhjäksi. Miksi siihen otettaisiin koulutettu työtön, joka saattaa olla kolmannen sektorin avustavissa vapaaehtoishommisssa, jotka eläkeläinenkin osaisi.

OIKEIN!

Kun siis ihmiset pidetään töissään mahdollisimman pitkään, niin työpaikkoja ei vapaudu => tarvitaan täysin uusia työpaikkoja, ja jos niitä saadaan, niin se merkitsee kasvua. Entä jos uusia työpaikkoja ei saadakaan. Tai koulutetut ovat väärältä alalta?

Voitaisiinko kokeilla systeemiä, että työikäinen saisi eläkeläisen paikan, jos homman kohtuuajassa oppisi?Pahoittelen! (lähestymiskielto-asia)

Runo.

Palaute. (mutta ei kiitos tyhjiä – mieluummin vaikka haukkuja. Voin niitä sitteen kootusti jopa julkaista :-))

 

(**:00/**:30)

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu