Moniko suomalainen kuolee koronan vaikutuksesta tänään? ≈3?(2%)

Koronan vaikutuksesta, koska korona voi osassa kuolemantapauksia olla vain myötävaikuttavana tekijänä. Mutta veikkaan: kolme koronakuolemaa tänään 14.4.2021.

Tuo kolme koronakuolemaa on noin 2% kaikista tämän vuorokauden aikana tapahtuvista kuolemista. 98% siis kuolee jonkin muun syyn kuin koronan vuoksi.

Osa koronaan sairastuneista menettää hajuaistinsa joksikin aikaa, jotkut myös makuaistinsa. Myös tuntoaistin ongelmia on raportoitu.

Ikävin tilanne on niillä joiden aistipuutos jää pysyväksi. Yleensä kuitenkin aistit palautuvat viimeistään muutamassa kuukaudessa, usein jo muutamassa viikossa.

Koronan ehkäisyyn on satsattu paljon rahaa Suomessakin. Kuinka paljon vielä joudutaan käyttämään ennen kuin vuosikymmen vaihtuu, saas nähdä! Jälkihoitokaan tuskin kovin halvalla onnistuu.

* * *

Ja kuten olen moneen kertaan todennut: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paulisumanen/suomeen-saapumassa-jattiera-koronarokotetta-vai-onko/#comment-3390531

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu