Muut blogistit ovat minua moittineet. Kiitettykin on

Aina joskus iskee liiallinen kirjoittamisen tarve. Halu kertoa mielipiteensä monesta asiasta, juuri nyt heti! Joskus kyse voi olla myös kyse tarpeesta saada joku tai jotkut ajattelemaan; miten asia on?

Aikoinaan minua moitittiin siitä, että saatoin joskus julkaista jopa kolme blogikirjoitusta päivässä, kuten tänään – riittääkö tuo tänään, ehkä.

Tänään olen havainnut, että eräs blogisti on kirjoittanut uuden blogikirjoituksen tunnin välein. Uusien blogistien kohdalla tuon ymmärtää paremmin. Kuitenkin joskus joitakin avaruudellisiakin juttuja tulee taajaa. Ei se minua haittaa.

Viimeksi olen kiitosta saanut tänään. Kirjoitin erääseen blogiin kommentin. Mainitsin kommentissani kaksi kirjainta. Sain tuosta kiitosta. Kiva, kiitos!

Aiemmin tänä vuonna tein kyselyn. Kysyin mm. onko joku saanut kirjoituksistani hyödyllistä tietoa. Muistaakseni noin kolmannes vastaajista kertoi saaneensa kirjoituksistani hyödyllistä tietoa. Olen tyytyinen siihen.


Mukavaa kevään jatkoa, kivaa kesää, kaikille!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu