”niinko Ö”? (moniNAISjuttu)

Tervehdys,

Hyvät lukijat, sekä kaikki muut tekstejäni aika ajoin katselevat. SAIN IDEAN tähän kirjoitukseen aiemmin tänään Porin A-killassa, kun eräs henkilö siellä tuumasi, että ”hänen korviinsa sattuu” (vai oliko se ottaa?) kun jotkut TV:ssa haastateltavat niinko puhuvat sillä niinko tavalla, että joka niinko toinen sana on niinko niinko. Oletko huomannut tuollaista niinko Sinä siis, hyvä niinko lukija?

Minä olen tuon huomannut. Olen ajatellut, että olen vain hölmö kun tuollaiseenkin kiinnitän huomiota. Eikä tuollainen ole niinko ollenkaan niinko paha, jos tuolla tavalla joku niinko puhuu, jos puhuu mediaan vain niinko satunnaisesti. Vai onko niinko… hmm. Ö?

Sitä en Ö ymmärrä, että ylemmän Ö korkeakoulututkinnon suorittanutta Ö haastatellaan ja joka toinen Ö niinko sana on niinko Ö niinko vai ymmärränkö?

Toinen

Niinko ÖÖÖÖ! Ei sekään korvaani hyvältä kuuloista kun ulkomaantoimittajan joka viides sana on ÖÖ. Miten tuon voisi edes Englanniksi kääntää?

Moninaisjuttu?

Artikkelin otsikko oli: MONInaisJUTTU – se pätee!

Minulla on hyvä muisti! Entä Sinulla? Minulla ei nyt mitään suurta määrää tapaamisia ole, mutta kaikki ne muistan ilman kalenteria. Se on minulle henkilökohtainen kummallinen asia: muistijuttu vapaavuorossa – ÖÖllä (klikkaa heti, ettet niinko Ö unohda?

Joo… jälkimmäinen sulkumerkki unohtui – mutta en ole veneilijä!

Kauppareissua verten en ole koskaan muistilappua kirjoittanut. Erään kerran jouduin menemään uudestaan kauppaan koska olin unohtanut karkit.

Paitani olette nähneet?

Älkää silti nähkö tekstejäni lukiessa punaista. Nähkää VIHREÄÄ, mutta älkää niinko kuitenkaan kävelkö Ö alle!

Olen tällä hetkellä:

  • eläkeläinen
  • hölmö
  • opiskelija

Vain listan viimeisenä mainittu opiskelija lakkaan joskus olemasta. Olen opiskelija koska opiskelen viittomakieltä. Kysyin eilen opettajalta: ”miten viitotaan; ’olen huono viittomaan'” Opettaja vastasi: ”näin viitotaan; ’osaan viittoa hyvin'”.

LAINMUUTOKSET…

Vuonna 2011 muutin Tampereelle. Sen johdosta tuli todetuksi, että lakia pitää muuttaa.

Nyt pyrin saamaan aikaiseksi kolmannen merkittävän muutoksen. Lakia ei ole tarpeen muuttaa. Riittää kun lain tulkinta VALTIO SUOMESSA muutetaan oikeanlaiseksi, sellaiseksi kuin Suomen ratifioimat ylikansalliset sopimukset edellyttävät. (juttu vireillä(?) EIT:ssa)

Tulkintani saattaa olla väärä! Oikeudenkäynneissä on aina (vähintään) kaksi osapuolta, (kaikki) molemmat oikeassa!

 

Ehkä minä vielä elän aikaa jolloin voin todeta: Suomi on oikeusvaltio. Nykyhetki osoittaa (minulle), että SUOMI ON VALTIO!

 

Kumpi toteutuu?

”Huomenna kaikki on paremmin”

”Huomenna kaikki on pahemmin”

???

 

Muistini on siis hyvä! Muistan tarkalleen €-FIM muuntokurssin. Piin likiarvon muistan 7 desimaalin tarkkuudella. Sekä tiedän, että tarkkaa piin arvoa ei toistaiseksi ole kyetty määrittämään. Omakehu: HYVÄ MINÄ!

 

 

Kiitos jos rohkenet!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu