Muutoksenhaku hallinto-oikeuteen 12.6.2020 (mm. matkakulut)

Turun hallinto-oikeudelle ………………………………………………… 12.6.2020
*
Asia: Harjavallan perusturvalautakunnan päätös 4.6.2020 § 13 (16 sivua liitteineen, ei liitteenä)
*
Päätös on kumottava. Harjavallan kaupunki on velvoitettava korvaamaan matkakulut hakemukseni mukaisesti.
*
Perustelut:
1) Kyseinen matka ei kuulu perusosalla katettaviin menoihin koska kyseessä ei ole paikallisliikenteen matka.
2) Kelan maksama perustoimeentulotuki/vahingonkorvaus ei ole tarkoitettu kyseisen matkakulun maksamiseen.
3) Kyseinen matkakulu on lisäosalla katettava meno josta on vastuussa Harjavallan kaupunki koska olen kulun syntymisen aikaan ollut hoidossa Harjavallan sairaalassa.
*
Lääkäri määräsi minut tuolloin M1-lähetteellä Harjavallan sairaalaan koska kerroin tietyssä asiassa ottaneeni yhteyttä presidenttiin ja ministereihin. Tuosta syystä lääkäri epäili, että olen psykoosissa. Sairaalassa lääkärit totesivat, että kyseessä ei ole psykoosi vaan minulle tyypillinen tapa toimia. Pääsin tarkkailujakson jälkeen kotiin.
*
Edellä esitetyin perustein, ja viitaten erityisesti toimeentulotukilain 14a §:n seuraavaan kohtaan: ”täydentävän toimeentulotuen myöntää sen kunnan toimielin, jonka alueella oleskelusta hakijan tai perheen menot johtuvat.”
*
Mielestäni hakemuksessa ja oikaisuvaatimuksessa esitetyin perustein, lainsäädäntöä noudattaen, asia on ollut selvä ja kiistaton, joten vaadin, että Harjavallan kaupunki korvaa minulle oikeudenkäyntikuluina 50 euroa lainmukaisine viivästyskorkoineen.
*
PÄÄTÖKSESTÄ joka ei liitteenä: Päätös liitteineen on 16 sivua. Rikoin puhelimeni viikko sitten, joten en pysty nyt kuvaamaan päätöstä liitteeksi. Minulla ei myöskään ole rahaa kopioida päätöstä, korjauttaa puhelintani, eikä ole rahaa postittaa päätöstä. Toivon näin ollen, että hallinto-oikeus pyytää päätöksen suoraan Harjavallan perusturvatoimelta. Mikäli minun pitää toimittaa hallinto-oikeuteen kopio päätöksestä, niin joudun sitä varten hakemaan toimeentulotukea Porin perusturvatoimelta. Siinä saattaa valituksineen mennä parikin vuotta minkä toivon hallinto-oikeutta ottamaan huomioon asettaessaan määräaikaa päätöksen toimittamiselle jos minun pitää se hallinto-oikeuteen itse toimittaa. Kiitos!
*
Kunnioittaen,
*
Juhani Vehmaskangas
http://www.vehmaskangas.fi
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu