Oikeudenkäyntini valtiota ja poliisia vastaan

Olen tyytyväinen – mistäkö?

Poliisi on todennut, että ”Kyllä, olet kummallisten tilanteiden mies”.

Nyt ensiksi on pakko kertoa sähköpostista jonka sain juuri (13.11.2020):

Aivan… tilasin hiljattain erinäisiä asiakirjoja sähköpostitse ja sain parin kympin laskun. Mielestäni se oli väärin, joten pyysin viranomaisen päätöstä.

Mutta nyt alkuperäiseen asiaan: Käyn siis oikeutta valtiota/poliisia vastaan tuosta taannoisesta takavarikosta, josta täälläkin kirjoitin, mutta jonka ylläpito ystävällisesti poisti.

Takavarikkohan todettiin laittomaksi ja poliisi joutui minulle palauttamaan pari tiedostoa. Se oli eräänä lauantai aamuna, kun poliisi soitti, että nämä olisivat täältä noudettavissa. Lupasin olla ovella kymmenessä minuutissa, olin viidessä. Itse en ole vielä tuota kirjettä avannut – ehkä joskus…

Mutta pari päivää sitten käräjäoikeus postitti minulle yhteenvedon tapahtumista. Onko korjattavaa?

Todellakin on, kaikki minun kertomani (*.pdf) puuttuu – yhteenvedossa on vain poliisin näkemys. Niin no, todetaan siinä vaatimukseni, mutta ei niiden perusteita.

 

Tästä on hyvä jatkaa, mutta mitä?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu