Oikeudessa nähdään – (nimet poistettu)

Juhani Vehmaskangas
ti 20.7.2021 16.13

  •  satakunta.ko@oikeus.fi;
  •  heli@l********.fi
Satakunnan käräjäoikeudelle
1) hakemuksen perumista ei hyväksytä
2) ******n perättömistä syytöksistä harkitaan kannetta
3) lähestymiskielto on aiheeton, paitsi toisinpäin. ******ä pitää kieltää lähestymästä *************** ja liikkumasta *******kadun läheisyydessä (************ asuu ********kadulla + TURVAKIELTO)
Perustelut
****** on toistuvasti liikkunut ******kadulla ollen tietoinen siitä, että ************ asuu ******kadulla.
****** itse asuu osoitteessa ***************katu 32, joten hänellä ei ole ollut muuta tarvetta kulkea *************n asunnon läheisyydessä kuin nähdä ************s.
***** on tehnyt rikosilmoituksen mm. siitä, että ************ on ollut Cygnauksen koulun ja Eteläpuiston välisissä liikennevaloissa. ************ asuu Cygnauksen koulun vieressä, minkä asian ******* on tietänyt pitkään.
************seen on kohdistettu tunnistamatonta väkivaltaa (rikosilmoitus tehty). Ainoastaan ******* on ulkopuolinen henkilö joka tietää ************* osoitteen.
************ on lisäksi ilmoittanut ******lle ajankohdat jolloin hän käy kaupassa tai ruokajakelussa. Siitä välittämättä ****** on usein ollut paikalla samaan aikaan.
Ystävällisesti,
Juhani ************
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu