Olen ehkä ”pelkkä” ongelma? En noin vain usko viranomaisia :-(

Minusta lienee paljon ongelmia viranomaisille. En yleensä ns. purematta niele kaikkea mitä viranomaistoimijat ”höpöttävät”.

Jostain syystä mieleeni putkahti erään yhdistyksen oikeusasiamieheltä parikymmentä vuotta sitten saama päätös, vai olikohan se vaan vastaus… taisi olla vastaus koska siinä todettiin:
”Oikeus saada perusteltu päätös ei tarkoita, että päätös pitäisi perustella.”
Okei. Tottakai asia on noin. Noin sen pitääkin olla. Sen jokainen meistä ymmärtää!

Taisi siinäkin pari vuotta mennä. Kulua aikaa ja rahaa, että sain hankittua nuo kuvat jotka tuossa oikealla nyt ovat. Hyvä?

Kuvat otettu v.2013 liittyen ampuma-aserikokseen.

Arvatkaapa millainen oli tuomio hovi-oikeuskäsittelun jälkeen?

Tässä ihan viime päivinä olen käynyt keskustelua erään syyttäjän kanssa liittyen pari vuotta sitten sattuneeseen juttuun.

Syyttäjä eilen vastasi minulle seuraavaa:


Syyttäjä siis kertoi: ”Asia ei ole saapunut syyttäjälle” – ahaa, merkillistä. Olen nimittäin itse jutun aikoinaan syyttäjälle toimittanut sähköpostitse ma 26.3.2018 16.37 ja saanut tottakai vastaanottokuittauksen. Suurin ongelma(?) tapauksessa lienee, että se vanhenee näinä päivänä. Vai onko se ongelma kuitenkaan, ja jos on niin kenelle?

Totesin eräässä aiemmassa kirjoituksessani: ”Luotan kuitenkin siihen, että tulen vielä saamaan niin poliisilta kuin poliisihallitukseltakin pyytämäni asiakirjat!” Nyt olen siis jo ”puolet” saanut. Hyvä?!

Myönnän, että on ”pikkaisen hullua” kirjoittaa tällainen, mutta kaikkeen on syynsä. Syyt eivät aina ole näkyviä, eivätkä kaikkien ymmärrettävissä.

Tästä on hyvä jatkaa? Pitänee pikapuoliin kirjoittaa järkevämpi blogikirjoitus! 🙂

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu