Olisiko mahdollista luopua ylikansallisesta B12 höpö höpöstä?

Ihminen tarvitsee vitamiineja, joista yksi tärkeä on B12-vitamiini. Asiaa sivuten kirjoitti Teuvo Mast.

Mikä sitten on se määrä B12-vitamiinia jonka minä päivittäin tarvitsen?

Kobalamiinin tarve ei ole vakio. Onko jonkin vitamiinin tai hivenaineen tarve ihmisellä vakio? (Kunhan kysyn, saa vastata).

Suositus, jonkinlainen: 2020 mg. viikossa, ja ensi vuonna 2021, koska iän myötä painokin yleensä nousee. Mutta riittääkö tuo noin kaksi grammaa?

Vastaus: kyllä se riittää – yleensä.

Anestesia, oletko sitä käyttänyt?

Anestesialääkäri, eli kukuttaja, on muita lääkäreitä pätevämpi. Lukenut ylipitkän matikan ja osaa myös rosenttilaskennon. (prosenttilaskut).

Ketamiinia, tai petidiiniä, ei voi annostella samaan tapaan kuin profeeneja. Pitää osata laskea. Eikä laskemisen osaaminen yksin riitä. Siinä missä minä tainnun niin joku toinen yhtä kevyt säilyy hengissä.

Miksi 500mg. on hyvä?

Määrä on hyvä, joo. Se toimii odotetusti noin 95%:lla potilaista.

Jokainen ymmärtää, että elimistössä määrä vaikuttaa samalla tavalla olipa pillerinpopsija (pill manducare) minkä kokoinen tahansa.

Lisää viinaa!

Aivan… jos elimistössä on liikaa b-vitamiineja niin paras apu tilanteeseen on ryyppääminen. D-vitamiinin tasoon alkoholi ei vaikuta, koska kyseessä ei edes ole vitamiini.

Ymmärsikö joku pointtini?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu