Olkaatte tyytyväisiä: minut tuomittiin 12.3.2021 (viime perjantaina)

Kyllä – niin siinä kävi. Kävi kuten arvasin.

Mutku…

Asiat ovat kaksinkertaisia.

Tämä voi auttaa ymmärtämään MINUA?

MUTKU…
-näin menin tekemään:

Satakunnan käräjäoikeudelle
Poliisille
Valtakunnansyyttäjälle
TYYTYMÄTTÖMYYDEN ILMOITUS
Satakunnan käräjäoikeudelle
Ilmoitan olevani tyytymätön tuomioon asiassa R 20/2413, etenkin oikeudenkäyntikulujen osalta!
– miten ”pätevä lakimies” voi tuhrata tuntikausia aikaa, mm. muistion laatimiseen, yksinkertaisessa asiassa?
RIKOSILMOITUS/tutkintapyyntö
Poliisi on aikoinaan tutkinut asian puutteellisesti (5650/R/0040312/20). Syyttäjän olisi tullut määrätä lisätutkinta sen selvittämiseksi onko asiassa syyllistytty mahdollisesti seuraaviin rikoksiin:
– vahingonteko
– hallinnan loukkaus
– muut mahdolliset rikokset
Yliluoma on tutkinnan jälkeen kertonut, mm. käräjäoikeudessa, että hänellä ei ole mitään osuutta tapahtuneeseen rikokseen, toisin kuin mitä syyttäjä on todennut ja mihin poliisi on vajavaisessa tutkinnassaan päätynyt. Koska asia on tutkittu puutteellisesti ja syyttäjä on tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen ottamatta huomioon kaikkia mahdollisia rikoksia, ja tehnyt virheellisen päätöksen, jonka paikkansapitävyyteen olen luottanut, minut on tuomittu maksamaan tuhansien eurojen oikeudenkäyntikulut – ovatko poliisi ja syyttäjä toimineet… miten he ovat toimineet, hyvin ja oikeinko?
Kuka on tiedostojen poistamiseen luvan antanut lääkäri? Millä valtuuksilla ko. lääkäri on toiminut. Tapahtunut on johtanut tuhansien eurojen kuluihin, joten kyseessä ei ole ”vähäinen rikos”?
Onko sitten poliisin tai syyttäjän osalta kyseessä tuottamuksellinen ja tuomittava virkarikos, ottaen huomioon väärien päätelmien ja puutteellisen esitutkinnan johdosta aiheutuneet kulut?
Vaadin, että poliisi tutkii poliisin puutteellisen tutkinnan, sekä syyttäjän virheellisten lausumien vaikutuksen saamaani korvausvelvollisuuteen, sekä että heidät yhdessä työnantajansa kanssa velvoitetaan korvaamaan minulle aiheutuneet kulut ja mielipaha. Lisäksi (tottakai) väärin toimineet (tuottamus/tahallisuus) heidän asemansa huomioon ottaen vankeuteen ja viralta pantaviksi. Lisäksi sakkoja!
Olettamukseni: tämä on ap. juttuna niin vähäinen, että tällaiseen ei köyhä ihminen saa oikeusapua!
Pyydän, että poliisi, sekä VKSV, ilmoittavat minulle millä numerolla juttu on tutkittavaksi kirjattu.
MUUTA
Tein hiljattain rikosilmoitus koskien KELAn päätöstä evätä minulta toimeentulotuki. En ole vielä saanut kopiota siitä, että juttu olisi tutkittavaksi kirjattu. Ilmoituksen voi lähettää suomi.fi -palvelun kautta. Kuten tämänkin rikosjutun osalta.
Ystävällisesti,
Juhani Vehmaskangas
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu