Onnistuvatko Suomen koronatoimet?

Tarkoitan nyt vain toimenpiteitä tartuntojen ja  kuolleisuuden vähentämiseksi. Ottaako Suomi mallia maista joilla on kokemusta? Vai olemmeko vain THL:n ”asiantuntemuksen” varassa?

Jos kaikki menee hyvin niin huhtikuussa Suomessa kuolee alle sata koronan uhria. Toukokuussa ehkä puolitoista sataa. Sitten tauti alkaa laantua.

Hyvällä tuurilla, onko se tuuria, Suomessa kuolee koronaan alle viisisataa henkilöä. Huonolla tuurilla koronaan kuolleiden määrä Suomessa joudutaan ilmoittamaan nelinumeroisena lukuna.

Jos kuolonuhreja tulee yli tuhat niin on pakko myöntää, että rajoitustoimet olivat hyödyttömiä. Niiden hintaa kuitenkin maksetaan pitkään. Toivotaan siis, että rajoitustoimet ovat riittäviä ja toimivia.

Toivotaan, että Helsinki-apu -tyyppinen toiminta laajenee nopeasti valtakunnalliseksi. Toivotaan myös, että apua tarjotaan tulevaisuudessa kaikille apua tarvitseville.

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu