Osta kotimaista! Suosi suomalaista! (marjat, hedelmät, juurekset)

Takavuosien tietoiskuista yksi oli: suosi suomalaista!

Sopisiko tuo nykypäivään ja missä määrin. Suosi suomalaista jäätelöä, mutta älä nimeä sitä eskimopuikoksi. Kuten Marjatta Halkilahti blogissaan kertoo niin Valion turkkilaisen jogurttipurkin kyljessä on vääränlainen kuva!

Eilisessä blogissani: Me hitaat ja huonot suomalaiset kiinnitin huomiota siihen, että kun työtä on tehnyt enemmän niin vauhti tottakai nopeutuu. Tuomo Kokko kommentoi: ”…jos haluaa puhua rasistisesti, kannattaa kohdistaa vähättely suomalaisuuteen…” ja Risto Jääskeläinen linkin kera: ”Kaikki suomalaiset eivät näyttäisi arvostavan työntekijöiden navettamajoitustakaan:…”


Risto Jääskeläinen totesi myös: ”Tänä kesänä meni sitten minulta maku
mansikoihin sen verran, että ostan itselleni vain tuokkosen, jossa mainitaan, että suomalaisten poimimia mansikoita.”

MUTTA MISTÄ NIITÄ SAA?

Missä myydään mansikoita jotka ovat takuuvarmasti suomalaisten poimimia – ellet itse käy poimimassa?

Entä jos haluaisi ostaa suomalaisella työllä korjattuja hedelmiä ja juureksia. Ihan vaikka vaan perunoita, porkkanoita, ja omenia?

Eipä taida helpolla onnistua. Olisiko nykypäivänä mahdollisuus ryhtyä boikotoimaan ulkomaalaisten keräämiä tuotteita. Perustaa vaikka ryhmä jonka jäsenet sitoutuisivat olemaan ostamatta marjoja joita ulkomaalaiset ovat keränneet? (Ryhmän jäsenet voisivat luvata maskaa suomalaisten poimimista marjoista vaikka 50c/litra, euron kilo, enemmän!)

Vai ehkä joku Raija Toiviainen nostaisi syytteen ryhmän perustajaa vastaan?


Suosi suomalaista! Mutta älä siitä muille kerro!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu