Otsikko tässä

Millainen on hyvä otsikko?

  • Tiesitkö tämän
  • Tätä et tietänyt
  • Tämän kaikki tietävät
  • Otsikko
  • Hyvä otsikko

Minua on blogistina satunnaisesti arvosteltu sen vuoksi, että otsikkoni ei kerro mitään.

Jotkut, kuten minä, painottavat hyvää ”klikkiotsikkoa” perusteena lukea juttu.

Toiset lukevat tietyn kirjoittajan kaikki jutut. On minunkin jutuistani joku todennut, että kaikki mitä kirjoitan pitää lukea – kiitos!

Ennen oli paremmin. Tuolloin blogikirjoituksen alkua näkyi jonkin verran ikään kuin ingressinä. Sen perusteella sai pikkaisen käsitystä siitä mitä asiaa ko. blogikirjoitus käsittelee. Pelkän otsikon perusteella kun voi olla mahdotonta päätellä blogin aihetta.

Itse kirjoitan myös lehdissä jonkin verran. Tässä hiljattain istuin eräässä pubissa ja paikalle tuli nainen. Hän tervehti ja kertoi: ”minulla on tallessa kaikki SK:ssa kirjoittamasi lehtijutut.”

Vähän naisen kertomusta epäilin. Tuolloin hän, kappas vain, kaivoi käsilaukustaan nipun lehtileikkeitä – ne olivat tänä vuonna lehdessä julkaistut kirjoittamani jutut (mielipidekirjoitukset).

Takaisin asiaan. Mielestäni ”ingressin” palauttaminen kirjoituksiin olisi hyvä asia. Moni on varmasti eri mieltä, mutku…

Onneksi on aihealueet. Kaikki niitä eivät toki käytä. En minäkään aina. Miksi niistä näkyy otsikon ohessa vain yksi. Eikö näkyviin voisi saada vaikka kolme?

En pitäisi pahana sitäkään jos lukukerrat näkyisivät aihealueen tapaan otsikon alla. Nyt näkyy sentään kommenttien määrä. Joidenkin kirjoittajien kohdalla tulee joskus vaikutelma, että kommentoivat itse itseään… – miksi? 

LINKKI KYSELYYNI ALLA: (osaatko vastata? Miten lausua esim. 1 – 10?)

KLIKKAA JA VASTAA – kiitän!

Pikapuoliin kerron mitä kielitoimistosta todettiin!
– tottakai kerron myös kyselyni tulokset. (1.5.)

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu