Päätös: Suomessa päätöksiä tehdään hölmösti nyt kuten jatkossakin. Missä järki – ”hukassako”?

Korona sen on osoittanut: Suomessa ei pystytä riittävän nopeaan toimintaan.

Hallitus totesi 24.2.2021, että Suomen koronatilanne vaatii eräiden toimenpiteiden käyttöönottamista, kuten ravintoloiden sulkemista. Myös kouluja laitetaan etäopetukseen.

Kappas vaan, tarpeelliset toimenpiteet onnistuvat jo puolentoista viikon kuluttua ”päätöksestä”, eli 8.3.2021.

Tähän saakka koronatilanteessa ovat sohlanneet milloit ketkin; THL, AVIt, hallitus, jne. – miksi, miksi, miksi?

THL kun meni ehdottamaan PK-seudun rajoitustoimien kiristämistä hiljattain niin heitä moitittiin: astuivat väärille varpaille!

Miten on mahdollista, että muissa maissa kuullaan yht’äkkiä toteutetun milloin mitäkin rajoituksia, mutta Suomessa tuollainen ei onnistu. Lisäksi Suomessa jostain syystä luotetaan siihen, että koronaa vastaavaa epidemiaa ei toistamiseen tule!

Lainsäädäntö

Lainsäädäntöön kaikki perustuu. Koska monet lait ovat vajavaisia tai muuten kummallisia (ajatuksella tehty ja toteutettu, mutta kenen ajatuksella – missä tarkoituksessa?) niin Suomessa ei pystytä pikaisesti päättämään mitään mikä koskisi suurta joukkoa ihmisiä: suomalaisia. Yksilökohtaisia päätöksiä voidaan kyllä tehdä (joissain asioissa, ”tosta vaan”).

Nyt on säädetty lakeja joiden perusteella yhteiskunnan toimintoja, jopa perusoikeuksia, voidaan rajoittaa koska on PAKKO. Mutta hepskukkuu – nimittäin sitä vaan, että miksi lait ovat määräaikaisia. Kun seuraa pandemian kolmas aalto, neljäs aalto, viides aalto, niin taas pitää ”kokoustaa” ja voimaansaattaa samat säädökset.

Tulevaisuuden ongelmat

FAKTA on, että pandemioita tulee jatkossakin, eikä myöskään korona mihinkään katoa hetkeen aikaan, vaikkakin hallitus niin yrittää uskotella ja THL pyrkii hallitusta uskomaan – kuten tottakai kaikki muutkin, koska: korona tottelee Suomen hallitusta!

Kun koronalta aikaa liikenee niin eduskunnan järkijoukon (keitä siihen kuuluu?) pitäisi miettiä mitä muita mahdollisia uhkia Suomeen ja suomalaisiin tulevaisuudessa kohdistuu, sekä tottakai jo nyt käynnistää lainsäädäntötyö noihinkin uhkiin varautumiseksi, eikä vasta sitten kun uhka on todellinen ja ukko kuollut (voi se olla akkakin).

Johtotroikka avainasemassa!

Emme me Suomessa voi tuudittautua siihen, että tulevaisuudessa aina olisi aikaa uhkia pohtia ja lakeja niiden vuoksi säädellä viikko pari, pidempääkin – käydä keskustelua. Tulisi olla uhkia varten lait valmiina ja johtotroikka päättämässä, että: näin toimitaan heti huomenna, tai jopa jo nyt; tästä hetkestä alkaen.

Päätökset siis voimaan HETI => alistaminen ja vahvistus! (viikossa)

Johtotroikka: presidentti, pääministeri, avainministeri

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu