Paljon on vielä opittavaa – mutta kenellä?

Sain tänään viestin: allekirjoittajana: KELA!

Vaikka juuri hiljattain ”KELA” sai moitteet siitä, että KELA käsittelee asioita ilmoittamatta päätöksiä tehneiden nimiä.

SALASSAPITO – laiton sellainen!

”Hyvä asiakas, (31.5.2021)

Silmälasien hintatietoja ei valitettavasti voida antaa, koska kyseessä on Kelan ja yhteistyökumppanin väliseen sopimukseen perustuva tieto. Asiasta ei voida antaa päätöstä.!

Oikeuskanslerin päätös 2.5.2021: ”Julkisuuslain 14 §:n 3 momentin mukaan jos virkamies tai muu 2 momentissa tarkoitettu henkilö kieltäytyy antamasta pyydettyä tietoa, hänen on: 1) ilmoitettava tiedon pyytäjälle kieltäytymisen syy, 2) annettava tieto siitä, että asia voidaan saattaa viranomaisen ratkaistavaksi, 3) tiedusteltava asian kirjallisesti vireille saattaneelta tiedon pyytäjältä, haluaako hän asian siirrettäväksi viranomaisen ratkaistavaksi, sekä 4) annettava tieto käsittelyn johdosta perittävistä maksuista”

”Poliisilaitokselta oli 7.7.2020 tullut Kelaan selvityspyyntö virkavelvollisuuden rikkomisesta tehdystä tutkintapyynnöstä asiassa. Kelan ilmoittaman mukaan tuossa yhteydessä oli tullut ilmi,
ettei asiassa ollut toimittu julkisuuslain edellyttämällä tavalla.”

Entä sitten tämä: (4.6.2021)

Laitan tämä blogitekstini tiedoksi myös Kelaan 🙂
– pitäisikö laittaa myös poliisille?

Oppia ikä kaikki!

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu