Piispa Teemu Laajasalo: Juhani Vehmaskangas on itsekäs ja moraaliton

PIISPA Teemu Laajasalon Helsingin Sanomissa julkaistu mielipidekirjoitus korona­rokotteesta on saanut ihmisiä eromaan kirkosta.”

Kuulutko sinä kanssani samaan ryhmään? Oletko itsekäs ja moraaliton? Voiko, saako, ja onko oikein, että ihmisiä määritellään tuolla tavalla pelkän koronarokote-kannan perusteella?

Ainakin minä aavistin, että Laajasalon vähemmistöä syyllistävä ja moittiva kirjoitus tulisi aiheuttamaan kirkosta eroamisia. Niin myös kävi.

Kari Lumikero kertoi ohjelmassa Flinkkilä & Tastula, että toimittajan työssä hän on aina pyrkinyt olemaan heikomman (vähemmistön) puolella. Sitä hänen mukaansa ovat työnantajatkin edellyttäneet.

Minä ainakin olen hämmästynyt siitä missä määrin meitä rokottamattomia vastaan hyökätään jopa toimittajien ja kirkon toimesta. Vähintään kiusaamisena voi monen toimintaa pitää.

En toki ymmärrä sitäkään, että koronapassin vastustajat häiritsevät passin käyttöönottaneita yrityksiä. Tietämäni mukaan he mm. kirjoittavat ikäviä arvosteluja nettiin ja tekevät turhia pöytävarauksia.

Vaikka minä en olekaan (toistaiseksi) ottanut rokotetta, niin en ole rokotevastainen. En vastusta myöskään koronapassin käyttöä.

Vaikkakin vastavirtaan kulkeminen voi usein kehittää yhteiskuntaa, niin en kykyne näkemään, että nykyisen kaltainen toiminta missään määrin johtaisi positiiviseen kehitykseen.

Poikkeus vahvistaa säännön!

Nykysuomessa on tyypillistä, että syyttäjä ei nosta syytettä jos odotettavissa olisi enintään sakkorangaistus. Koronan suhteen on päätetty toimia toisin: koronatesteistä kieltäytyneitä on haastettu oikeuteen.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu