pm. Sanna Marin sai eilen tietää…

Pääministeri Sanna Marin kiirehti eilen toteamaan, heti kultturialan avustusleikkauksista kuultuaan, että kultturisektorin valtiontukia ei pidä leikata.

Valtiovarainministeri Annika Saarikko lienee eri mieltä. Voitaneen olettaa, että hän vähentäisi avustuksia jopa enemmän jos siten mahdollistettaisiin suuremmat veroalet niille jotka veroja maksavat.

Vasemmistoliitto on yhtenäisenä puolueena kaikkea vastaan mitä tulee heikompiosaisten aseman heikentämiseen. Oletan, että vasemmistossa oltaisiin valmiita jopa pitämään verotus nykyisellä tasolla mikäli siten saataisiin rahaa lisää kulutukseen.

Ainakin minä olen hieman hämmästynyt siitä, että pääministeri Marin sai tietää kultturisektorin avustuksien vähenemisestä vasta eilen. Koskakohan hänelle kerrotaan muiden avustusten vähentämistarpeesta ja tuleeko reaktio olemaan samanlainen? Saas nähä.

Lähetin ministerille kirjeen (alla):

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu