Poliisi alkoi tästä päivästä lukien laskuttaa lastensuojelun virka-avusta

Poliisihallitus on päättänyt, että 1.10.2020 lukien poliisi laskuttaa virka-avusta mm. lastensuojeluviranomaisia. Tähän päivään saakka virka-apu on ollut maksutonta.

Poliisi laskuttaa nyt virka-avusta myös eläinlääkärille antamastaan virka-avusta, sekä ainakin osasta yksityishenkilöille antamastaan virka-avusta.

Kaikessa lapsia koskevassa päätöksenteossa on etusijalle asetettava lapsen etu. Kuinka hyvin tuo toteutuu siinä, että nyt virka-avun saaminen on lastensuojelussa maksullista?

Tässä asiassa kyse ei liene, tai ainakaan tarkoitus, että kustannukset alenisivat. Kustannuksia vaan siirretään paikasta toiseen. Lisäksi jatkossa tulevat, tottakai, laskutuksesta aiheutuvat kulut.

Yhteiskuntamme kehittyy, mutta mihin suuntaan?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu