Rikosilmoitus tehty: 1)poliisi ei epäile minua. 2)Telepatia ei toimi

Tämä kirjoitus kertoo mm. siitä, että poliisikin osaa toimia lain mukaisesti kun poliisi vaan saa riittävästi opastusta! HYVÄ?

Tuohon sairaalakäyntiini liittyen, josta olen täällä jaksanut (riittävästi) jauhaa, tein rikosilmoituksen:

   1. RIKOSILMOITUS POLIISILLEAluesyyttäjä Hanna Leivon päätöksessä väitetään, että olisin saattanut kuvata salassapidettäviä tietoja, jotka siis olisivat olleet niin minun kuin muidenkin potilaiden nähtävillä hoitajien huoneessa, jonne potilaat, kuten minäkin, todistetusti pääsivät. Jos väite pitää paikkansa niin sairaalassa on (hoitajien toimesta) rikottu julkisuuslakia kun kenellä tahansa potilaalla on ollut mahdollisuus nähdä jonkun toisen potilaan tiedot. Kuka siitä on vastuussa, ja on kyseessä rikos/virkarikos?Olenko minä syyllistynyt salakatseluun, yksityisyyden tai kunnian loukkaamiseen, tai johonkin muuhun rikokseen, kun olen sairaalassa käyttänyt minulle perustuslaissa turvattua oikeuttani: sananvapautta, ja videoinut tapahtumia? Olen noin menetellyt siitä huolimatta, että olen ollut tietoinen (olenko?) että sairaalassa on voimassa jonkun (kenen?) päättämä lainvastainen kuvaamiskielto.

    Ainakin virkarikos on yleisen syytteen alainen rikos. Siltä osin kuin edellämainitut rikokset eivät ole yleisen syytteen alaisia, ja minua voidaan pitää mahdollisena rikoksentekijänä, tai asianomistajana, vaadin, että rikokseen syyllistyneet (mm. minut) tuomitaan lainmukaisiin rangaistuksiin.

    Nähdäkseni, mikäli hoitajien huoneessa on potilaiden nähtävillä ollut muiden potilaiden tietoja tulee noille potilaille asiasta ilmoittaa ja tiedustella haluavatko he, että heidän tietojaan ”levitelleet” tuomitaan rangaistuksiin, ja haluavatko he korvauksia.

Kunnioittaen,

Juhani Vehmaskangas”

[Kun olen videoinut sairaalassa, hoitajien huoneessa, niin olen saattanut syyttäjän päätöksen mukaan tallentaa digilaitteeseeni muiden potilaiden potilastietoja. Ehkä myös näin niitä?]

 

”Laitinen Mikko POL <Mikko.Laitinen@poliisi.fi>
ti 14.7.2020 9.05
Juhani Vehmaskangas

Huomenta,

Ilmoituksesi pohjalta on kirjattu tutkintailmoitus 5650/S/9954/20, toimin tutkinnanjohtajana. Asian alustava käsittelyviive on noin 1-2 kuukautta.”

 

TELEPATIA EI TOIMI

Poliisi päätyi myöntämään, että minulla ei ole telepaattisia kykyjä havaita poliisin tutkinnan vaiheita:

”Hei!

Lähetit alla olevan pyynnön. Kyseisestä asiasta on kirjattu tutkintailmoitus 5710/R/19890/20  ja esitutkinta on vasta aloitettu. Esitutkintamateriaalia ei luovuteta tässä vaiheessa tutkintaa. Selvityksen tuloksella viittaat varmaan esitutkintapöytäkirjaan. Kun esitutkintapöytäkirja valmistuu, tutkinnanjohtaja tekee päätöksen miltä osin se on julkinen.  Voit esitutkinnan valmistuttua laittaa pyynnön pöytäkirjan tilaamisesta esim. osoitteella rikostorjunta.rannikko-pohjanmaa@poliisi.fi. Näin alkuvaiheessa esitutkintaa, en osaa vielä arvioida milloin pöytäkirja on valmis. Suosittelen, että palaat asiaan myöhemmin.

Terveisin

Linnea West

Rikoskomisario”

Jonka jälkeen poliisi ilmoitti vielä:

”Hei!

Emme luovuta tästä kesken olevasta esitutkinnasta materiaalia, mutta voit palata asiaan esitutkinnan valmistuttua ja toimia antamieni ohjeiden mukaan. 14.7 alkaen tutkinnanjohtajana toimii rikoskomisario John Forslund, enkä tämän vuoksi voi ottaa tässä vaiheessa kantaa esitutkinnan valmistumisen ajankohtaan.  Materiaalin luovuttaminen tässä vaiheessa saattaisi haitata asian selvittämistä. Tutkinnassa hankittava materiaali on osittain salaista hyvin todennäköisesti, mutta siitä päättää tutkinnanjohtaja. ETL 9:7 ja julkisuuslain säännösten perusteella materiaali ei ole annettavissa tässä vaiheessa; kyse ei ole yleisöjulkisesta aineistosta esitutkinnan ollessa kesken. En palaa enää tähän asiaan, vaan kehotan sinua toimimaan annettujen ohjeiden mukaan.

Terveisin

Linnea West

Rikoskomisario”

”voit palata asiaan esitutkinnan valmistuttua”
– ja mistä minä tiedän koska se on valmistunut? joten…

Valtioneuvoston oikeuskanslerille ……………………………….. 12.7.2020
Kuten voidaan jäljessä olevasta kirjeenvaihdosta huomata niin West Linnea on ymmärtänyt pyyntöni: ”Pyydän poliisia ilmoittamaan minulle käynnistämänsä selvityksen tuloksen, kiitos!” täysin oikein, hyvä!
Hän on kuitenkin ilmoittanut, että minun pitäisi uusia pyyntöni sitten kun esitutkinta on valmistunut – ja mistä minä voisin tietää koska se sitten on valmistunut? Käsitykseni mukaan vielä keskeneräisen asiakirjan, tai asiakirjan joka ei vielä ole edes millään tavalla vireillä, voi pyytää vaikka sata vuotta etukäteen. Ei ole minun tehtäväni (käsittääkseni) pysyä telepaattisesti selvillä poliisin toiminnasta, vaan poliisin pitää laittaa muistiin, että kun ko. esitutkinta on valmis niin se HETI toimitetaan minulle julkisilta osin.
Onko POLIISI toiminut oikein, tällä kertaa?
Juhani Vehmaskangas”

Ja kas kummaa!

”West Linnea POL <Linnea.West@poliisi.fi>
ma 13.7.2020 8.27

Vastaanottaja:
 Sinä
Kopio:
 POL_VP_Pohjanmaa_pl_Kirjaamo

Hei!

Kirjaan asiakirjapyyntösi järjestelmäämme.

Terveisin

Linnea West”

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu