Poliisi/Valtio korvaa viisikymppiä – miksikö? Koska se on summa jonka pyysin :-)

Miksikö pyysin niin vähän? No yksi syy on, että kun summa on noin pieni niin ei ole tarvetta esittää laskelmaa kuluista.

Yleisessä oikeudessa (käräjäoikeus) läpi menee 250 euroa ilman laskelmaa. Kuten vapaavuoron kirjoituksessani hetki sitten tänään (14.12.2019) totean: olen ”kaikkein kummallisin Mänttärin sukuun kuuluva henkilö.”

Mistä sitten oli kysymys – ja jatkuuko juttu KHO:ssa? Jos jatkuu, ja julkinen taho häviää, niin veronmaksajat maksavat 510€.

Tästä oli kymysys 🙂 …

Harvoin sitä tulee poliisia vastaan oikeutta käytyä. Aiemmat jutut ovat olleet aina yleisessä oikeudessa, siis käräjä- ja hovioikeudessa, ja olen ne aina voittanut. (ei ole pakko uskoa – ehkä puhun höpöjä.)  Myönnän: haisee se; omakehu.

Tähän nyt käsillä olevaan, tai siis käsiteltyyn, juttuun liittyen: asiaa pohti myös laillisuusvalvoja todeten: kaikki hyvin 🙂

* * *

Luotan siihen, että poliisi tyytyy tappioonsa, ja ”rankaisee” minua myöhemmin. Terveiset!

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu