Poliisin ATK-osaaminenkin on joskus ihan onnetonta. Kiltisti sanottuna

Aivan. Asia on kuten otsikossa totean: Poliisin osaaminen on joskus ihan onnetonta. Kiltisti sanottuna. Ongelma: mitä siinä voi tavallinen kiltti kansalainen tehdä kun poliisi ei tutki koska: a) ei osaa b) ei ymmärrä c) ei muuten vaan halua d) …

Kaikkea sitä tuleekin jopa ministerille ehdottaneeksi. Onko kukaan muu koskaan syyllistynyt samaan? Mutta niin se vaan on, että poliisin pitäisi nykyaikana jotain osata, ja vielä enemmän tietää. Tietää enemmän kuin tavan tallaaja, ja osatakin. Eikö?

Kyllä. Olen sitä mieltä, että ottaen huomioon tässäkin jutussa nyt esittämäni olen sitä mieltä, että olisi ihan paikallaan, että poliisi saisi tähänkin asiaan liittyvää koulutusta. Eikä tämä suinkaan ole ainoa asia missä poliisi koulutusta tarvitsee.

Mieleni tekisi julkistaa jopa nimiä. Mutta jätän sen tekemättä. Elän toivossa, että tutkinta onnistuu kuten pitää – ja jos poliisille tulee jonkinlaisia ongelmia niin tokihan he voivat matkan varrella kysyä minulta vinkkiä – vai voisiko poliisi niin tehdä?

Ehkä poliisille opetetaan: jos ette pysty tutkimaan (=osaa) niin päättäkää esitutkinta.
Älkää keneltäkään neuvoa kysykö.

Ja valitettavasti niin se yleensä menee, että kun poliisi päättää: ei tutkita, niin kansalainen luottaa, siinä se.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu