Presidentti Sauli Niinistö ja ilmastokriisin ratkaisu

Niinistö: ”Ellemme ratkaise sitä, niin millään muulla ei ole väliä!”

”Kansalaisten rooli on paljon tärkeämpi kuin monet ajattelevat…” totesi  Niinistö v.2017.

25.9.2019: Sauli Niinistö YK:ssa: ”Vaikka lopettaisimme kaikki päästömme huomenna, meidän olisi elettävä seuraavat vuosikymmenet sen ilmastonmuutoksen kanssa, jonka olemme jo aiheuttaneet”

”Presidentti Niinistön mukaan suurinta uhkaa, ilmastonmuutosta, ei saisi unohtaa pandemian keskellä.”PERUSSUOMALAISET ovat todenneet: ”Ilmastotoimet eivät saa köyhdyttää kansaa” – on tuo populismia, vai mitä se on?

Mielestäni ainakin nykyvanhusten pitää olla valmiita maksamaan hintaa siitä tulevaisuudesta jonka ovat jälkipolville jättäneet.

Kyllä, myös minun ikäluokallani (60-luvulla syntyneet) pitää olla valmiudet samaan. Kyllä me pikkaisen nykyistä pienemmilläkin tuloilla pärjäämme, ihan jokainen, jos siitä vain on apua siihen, että lastemme ja lastenlastemme tulevaisuus on parempi. Vai kuinka?

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu