Presidentti Sauli Niinistö ja ilmastokriisin ratkaisu

Niinistö: ”Ellemme ratkaise sitä, niin millään muulla ei ole väliä!”

”Kansalaisten rooli on paljon tärkeämpi kuin monet ajattelevat…” totesi  Niinistö v.2017.

25.9.2019: Sauli Niinistö YK:ssa: ”Vaikka lopettaisimme kaikki päästömme huomenna, meidän olisi elettävä seuraavat vuosikymmenet sen ilmastonmuutoksen kanssa, jonka olemme jo aiheuttaneet”

”Presidentti Niinistön mukaan suurinta uhkaa, ilmastonmuutosta, ei saisi unohtaa pandemian keskellä.”PERUSSUOMALAISET ovat todenneet: ”Ilmastotoimet eivät saa köyhdyttää kansaa” – on tuo populismia, vai mitä se on?

Mielestäni ainakin nykyvanhusten pitää olla valmiita maksamaan hintaa siitä tulevaisuudesta jonka ovat jälkipolville jättäneet.

Kyllä, myös minun ikäluokallani (60-luvulla syntyneet) pitää olla valmiudet samaan. Kyllä me pikkaisen nykyistä pienemmilläkin tuloilla pärjäämme, ihan jokainen, jos siitä vain on apua siihen, että lastemme ja lastenlastemme tulevaisuus on parempi. Vai kuinka?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu