PUHEENVUORO: säännöt ja niiden mahdoton valvonta (Pekan kirjoitus alla, hyvä esimerkki?)

Puheenvuoron sääntöjen valvonta on pääosin ulkoistettu. Se perustuu käyttäjien ilmiantoihin, eli kanteluihin.

Syynä tuohon lienee, ainakin osittain se, että ylläpidolla on kiire. Ylläpidossa ollaan myös osin sokeita?

Jos minä kirjoitan blogitekstiini otsikon pelkillä isoilla kirjaimilla niin saan bannin – miksi?

Yksi syy on, että käyttäjistä löytyy roppakaupalla ihmisiä, jotka tuosta heti ylläpidolle ilmoittavat, jos minä HUUDAN. Sen sijaan kun joku muu huutaa niin ”anti olla”, asiaa ei ylläpidossakaan huomata (eikö riitä aika/halu), vaikka ei tuon niin kauhean hankalaa pitäisi olla – onko kuitenkin?


Aiemmin esitin kysymyksen siitä, että mitä luulette ylläpidon vastanneen? Ylläpito ei tähän päivään mennessä ole ehtinyt vastata mitään!

Tämäkin kirjoitus on ”haukkumista”, joka nyt kohdistuu niin ylläpidon aktiiviseen sokeuteen, kuin eräisiin aktiivisiin virheiden näkijöihin (tietyt blogistit). Heidän tapansa nähdä mm. sääntörikkeitä on kuitenkin valikoiva – oletko sinä yksi heistä?

SÄÄNNÖT

Kyllä sääntöjen pitäisi olla sellaisia, että ne ovat järkeviä, jolloin niitä on helppo noudattaa. Lisäksi peräänkuulutan perusteluja kun joku bannataan, ja avoimuutta – mitä haittaa noista olisi?

Entä bannattujen julkistaminen?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu