Rajoituksista huolimatta: viinaa pitää saada

Liikkumisrajoituksia muutamiin kuntiin suunnitellaan. Vain välttämätön liikkuminen tullee olemaan sallittua. Ai niin, lenkillä saa käydä, kuten myös sienimetsässä, vaikkei se ihan välttämätöntä olisikaan. Kunhan metsässä on yksin tai perheen kanssa.

Yksi tärkeä poikkeus rajoituksissa on: Alkossa saa käydä – pitäähän toki Helsingin herrojen ruokapöytäänsä kunnon viiniä saada, ei pelkkää market-litkua. Olisiko hyväksyttävää liikkumista käydä piriostoksilla? Saako rajoitusalueelta poistua käymään lähikaupassa jos se on toisessa kunnassa kävelymatkan päässä – vai pitääkö mennä oman kunnan kalliinpaan kauppaan kauas, autolla?

Onneksi sentään kuusenkoristeitakin saa ostaa, kuten myös hamekangasta ja kynttilöitä, kunhan ne ostaa isosta myymälästä samalla reissulla kun tarvitsemansa tomaatit ja kananmunat.

Rajoitusalueella asuvakin saa toki käydä vaikka rautakaupassa ostamassa maalia jos hän on töissä sellaisessa kunnassa jota rajoitus ei koske ja poikkeaa maalia ostamaan työpaikkakunnaltaan työmatkalla. Vastaava etu on opiskelijoilla.

Kuntarajan tuntumassa asuvan henkilön, kuten lenkkeilijän, pitää ulkoillessaan, kuten metsäpolulla liikkuessaan, olla tarkkana jottei kuntarajan ylittämällä riko lakia!

Pääsiäinen on kohta! (kananmunat).

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu