Rikollisten nimet julki

Nykyisin tehdään enenevässä määrin mm. väkivaltarikoksia. Ainakin median uutisoinnin perusteella niin voi päätellä.

Kiusaamista ei ole saatu kuriin – onko se edes vähentynyt. Siis kaikenlainen kiusaaminen, ei pelkkä koulukiusaaminen <-SK 12.1.2021).

Valitettavasti se on niin, että jopa aikuiset kiusaavat toisia aikuisia, jotkut jopa lapsia, ihan osana normaali arkipäivän toimintaa. Kyse lienee usein siitä, että kiusaajalla on ”vikaa päässä”?

Kaikenlainen töniminen, tuuppiminen, pahan puhuminen – kaikki kiusaaminen pitäisi saada loppumaan.

EHDOTAN, että henkeen ja terveyteen kohdistuvissa lievissäkin rikoksissa, kuten kansanedustajan tönimisessä, syylliseksi todettujen nimet julkistettaisiin, jotta heitä voitaisiin yhdessä paheksua!

Aina on mahdollista, että toista tönäisee vahingossa.
Tahallinen töniminen yms. on tyhmää – idioottimaista.

Totta… valitettavasti – jotkut ovat sitä mieltä että pikku tönimiset, ehkä jopa pahoinpitelyt (mene ja tiedä) kuuluvat elämään?

Onko niin, että jos lasten isä tuumii, että tönimiset ja tuuppimiset yms. kuuluvat elämään, niin lapset tänivät ja tuuppivat. Entä jos isä (tai äiti) havaitessaan lastensa noin toimivan tai toimineen, heitä moittii – mahtaako lapsi oppia, miten muka?

Voiko aikuinen oppia, miten?

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu