Rokottamattomat laitetaan ahtaalle. Rokotepakkokin mahdollinen

Hallitus suunnittelee koronapassin käytön laajentamista. Pohdinnassa on myös koronarokotepakko joillekin ryhmille.

Pikkujoulujen lähestyminen on johtanut myös siihen, että ravintoloiden aukiolo-aikojen supistamista, kuten myös asiakasmäärien rajoittamista, nykyisiä rajoituksia enemmän suunnitellaan.

Päätarkoitus on pyrkiä rajoittamaan rokottamattomien osallistumista yhteiskunnan toimintaan millään tavalla. Mahdollista saattaa jatkossa olla jopa se, että rokottamattomat voisivat käydä mm. kaupoissa vain rajoitetusti. Entä sitten oikeus liikkua julkisilla kulkuneuvoilla?

Koronapassin käyttömahdollisuus tulee joillekin työpaikoille, ainakin hoitotyöhön, jossa asiakkaat, tai muut henkilöt, ovat haavoittuvassa asemassa.

Eri viranomaiset tulevat jatkossa antamaan merkittävästi nykyistä enemmän alueellisia rajoituksia, mutta niistä tulee olemaan mahdollista poiketa koronapassia hyödyntäen.

 

JATKOA SEURAA

Nyt suunnitellut ja käyttöönotettavat toimet tullaan muutamassa kuukaudessa havaitsemaan riittämättömiksi. Rokotettujen tartunnat ja sairastaminen tulevat lisääntymään.

Pohdittavaksi tulee totuus siitä, että korona on kanssamme vuosikausia, jopa vuosikymmeniä, eivätkä rokotteet estä edes kuolemia, saatikka tartuntoja.

Todeksi joudutaan myöntämään myös se, että heikot ja sairaat kuolevat hoidosta huolimatta – paljonko olemme maksamaan dementikon tai vaikeaa diabetesta sairastavan lisäelinvuodesta tai kuukaudesta. Mille viivalle laitamme syöpäsairaat ja sydänvikaiset? Entä minunlaiseni höpöttäjät?

Juttu Lääkärilehdessä – klikkaa kuvaa alla.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu