Sairaanhoitajien ylityöpakko on VALETTA!

Juuri katselen Ylen TV-kuuden-uutisia. Uutisisssa kerrottiin, että sairaanhoitajien on PAKKO tehdä ylitöitä! (PAM vahvistaa)

Ylityöpakon mukaisesti sairaanhoitajat, ehkä muutkin hoitajat, tekevät kahta vuoroa peräkkäin – koska on PAKKO!

En usko pätkääkään. Suomessa on sentään työaikalainsäädäntö joka ei kaikilla aloilla salli samanlaisia poikkeuksia kuin mitä on; poliiseilla, lääkäreillä, kuten myös pelastuslaitoksen työntekijöillä.

Jokainen tietää, tai on ainakin kuullut, että pitkä valvominen vastaa humalatilaa. Minkälainen ”valvomishumala” on sallittua ja kenelle?

Mitä työtä sitten ”väkisin teetetään” kaiken maailman hoitajilla?

Kyllä uutisissakin pitäisi osata kertoa, että teetetäänkö ylityötä vai jotain muuta työtä. Sekä mikä on teettämisen sallittu raja. Sellainen olisi ”hyvä” uutinen. Hyvä siinä mielessä, että siinä kerrottaisiin totuus.

SUPER kertoo ylitöistä.

JHL lisätyöstä.

Hätätyö – kuka siitä kertoo?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu