Saisinko päättää itse pelkäänkö – ja kuinka paljon?

Ei tämä koronapandemia todellakaan ole mikään kiva asia. Pikemmin se on välttämätön paha. Mutta missä määrin ja kenelle?

Voitaisiinko koronarajoituksia jakaa osiin. Kahteen ryhmään: pelkäävät ja pelottomat?

Pelottomille kaikki olisi vapaampaa. Heidän pitäisi kuitenkin allekirjoittaa vakuutus: jos sairastun koronaan, niin minua ei saa millään tavalla hoitaa, eikä ajalta jona koronaa sairastan saa maksaa minulle palkkaa.

Pelottomat saisivat toimia yhteiskunnassa kaikin puolin kuten ennen koronaa. Pelottomat voisivat pitää liikkeensä auki, eikä pelottomien asiakkaiden olisi tarpeen käyttää maskeja, eikä pitää suoja-etäisyyksiä?

Miten pelokkaita sitten suojattaisiin? Tietenkään heidän ei pitäisi käydä ravintoloissa, ainakaan öisin.

Ruoka ym. kauppoihin voitaisiin laittaa vuorot: pelottomat saisivat asioida maskeitta parittomina päivinä ja pelokkaat maskeineen parillisina päivinä.

Yhteiskunnan säästö voisi olla mittava, kun pelottomien koronatartunnat jätettäisiin hoitamatta. Sen lisäksi talous pyörisi paremmin.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu