Sosiaalipolitiikan lyhytkurssi köyhille ja koululaisille

Mikäli tämän kirjoituksen johdosta sinä tai joko tuttusi saa jatkossa lisätuloja, niin lupaathan lajoittaa kympin hyväntekeväisyyteen?

 

Lisäksi toivon, että vastaat kyselyyni:

Kuka on hyväntekijä? Vastaa kyselyyn. (klik, KIITOS!)

 

 

 

Tätä lisärahaa monet suomalaiset eivät ole tajunneet hakea itselleen – tilille jopa yli 60 €/kk eläkkeen päälle

UUTISJUTTU – klik!

Totta, monella voi olla oikeus saada kansaneläkettä vaikka olisikin työeläkkeellä. Kansaneläkkeeseen on oikeus jos henkilön työeläke on alle 1 373,30€/kk.

Nykysin tasa-arvo ja yhdenvertaisuus puhuttavat paljon. Sen vuoksi parisuhteessa olevia rangaistaan. Parisuhteessa oleva voi saada työeläkkeeseen täydennystä vain jos tulot ovat alle 1 230,63€/kk. Onko positiivinen seikka se, että jos henkilö saa takuueläkettä niin parisuhteella ei ole merkitystä?

 

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu