Sote => maakuntavero => verot laskevat

Kuuntelin sunnuntaina kansanradiota. Siellä eräs vanhus totesi, että kun tulee yksi vero lisää niin selvää on, että verotus nousee.

Selvää on, että hän ei ollut käsittänyt maakuntaveron ideaa. Tuolla verolla on tarkoitus rahoittaa sosiaali- ja terveyspalvelut.

Kun nuo palvelut rahoitetaan maakuntaverolla niin noihin palveluihin ei enää tarvita kuntaveroa. Maakuntaveron käyttöönotto siis pienentää perittävää kuntaveroa.

Toki käy niin, että suurta kuntaveroa maksavien pienten kuntien asukkaiden verotus laskee. Pientä kuntaveroa maksaneiden verotus nousee. Yhdenvertaisuus lisääntyy.

Kunhan vaan me tietämättömät kääkät yhteiskunnasta poistumme niin lapsemme saavat nauttia yhdenvertaisesta verotuksesta – koska me ”kääkät” emme sitä enää vastusta.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu