SOTE-pelottelu

Lähettäjä: Juhani Vehmaskangas
Lähetetty: lauantai 25. syyskuuta 2021 11.45
Vastaanottaja: sk.mielipide@satakunnankansa.fi <sk.mielipide@satakunnankansa.fi>
Aihe: Mielipide

SOTE-pelottelu

On esitetty väitteitä, että henkilöverotus kiristyisi SOTEn myötä jopa 5%. Väite on käsittämätön, sillä uudistuksen jälkeen kuntien ei tarvitse rahoittaa kunnallisia SOTE-palveluita.

Kuntapäättäjien ja viranhaltijoiden tulee nyt olla tarkkoina, että kaikki SOTE-menot ja tulot tulevat kirjatuiksi oikein. Jos väärien kirjausten vuoksi jonkin kunnan asukkaiden verorasitus nousee saa siitä syyttää Teitä. Perehtykää uudistukseen, sen Te olette luvanneet, kun aikoinaan olette tehtäväänne lupautuneet.

SOTE kuitenkin nostaa joidenkin verotusta, toisten verotusta se laskee. Tuo merkitsee käytännössä yhdenvertaisempaa verotusta. SOTE-uudistuksen jälkeen on tarkoitus toteuttaa SOTU-uudistus [,josta olen sähköisesti saatavilla olevan kirjankin kirjoittanut]. Johtaako SOTU-uudistus aikoinaan  perustuloon tai vastaavaan. Toivottavasti!
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu