Suomalaisten evakuointi Afganistanista…

…osin epäonnistuu.

Suomen tavoitteena on evakuoida Afganistanista Suomeen 240 henkilöä siten, että heidät saadaan matkaan kohti Suomea viimeistään 27.8.2021.

Suomella ei liene täysin selvillä keitä Suomeen halutaan tuoda. Onko 240 kuinka tarkka ja oikea määrä?

Joka tapauksessa käynee niin, että muutama suomalainen jäänee Afganistaniin ”vastoin tahtoaan”? Missä määrin evakuoimatta jää muita kuin suomalaisia jotka oli evakuoitaviksi kaavailtu?

Olen samaa mieltä Riikka Purran kanssa siitä, että on kertakaikkiaan kummallista, että Afganistanissa on ollut lomailemassa sellaisia afganistanilaisia joille on myönnetty turvapaikka Suomesta.

Nyt osa noista lomailijoista evakuoidaan takaisin Suomeen, kuka maksaa ja miksi? Missä määrin heidät onnistutaan saamaan Suomeen turvaan – turvaan miltä?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu