Blogeista suosituimmat: miten määritellään? Muutakin kehitettävää…

Kiinnostaisi tietää miten puheenvuorossa ja vapaavuorossa lasketaan nuo suosituimmat. Mitä seikkoja otetaan huomioon?

Juttuni Jari Sillanpään seksuaalirikoksesta oli pitkään(?) puheenvuoron suosituimpana (n. 2½vrk.). Toki US:n tilaston mukaan se keräsi ihan kivasti latauksia, mutta…

Niin. Mielestäni tuo oli ”liian kauan” ykkösenä, tavallaan ansiotta. Edellinen puheenvuoron versio oli tuolta osin mielestäni parempi.

Toissapäivänä taisi yllättäen vapaavuoron suosituimmaksi kivuta juttuni: kuinka usein on karkauspäivä, tänään jälleen minulle yllätyksenä listalle kipusi tuo sananlaskujuttu.

Vapaavuoron puolella niin ikään pitkään oli suosittujen (toisena?) juttuni Jari Sillanpäästä. Tuo juttu on saanut yhteensä  noin 450 latausta (julkaistu 26.2.2020). Sen kuitenkin ohitti juttuni: kuinka usein on karkausvuosi, n. 480 latausta (julkaistu 19.8.2019), kuten myös  juttuni Hyvä Joulumieli -keräyksestä, n. 440 latausta (julkaistu 21.11.2019).

Mihin siis perustuu se, että pitkän ajan takaa jokin juttu nousee suosituimpiin vaikka latauksia on ”vähemmän”?

Ja nyt on listalla tuo sananlasku-juttu jossa on latauksia alle 30! Tuollaisella latausmäärällä olen usein ollut vapaavuoron suosituimpien listalla. Miten saataisiin vapaavuoroon lisää lukijoita, kiinnostusta?

Puheenvuorossa näyttää siltä, että tuollaiset 200 latausta tunnissa niin nousee listoille, kunhan ensin on 2000 täynnä.

Miten siis noita arvotetaan. Miten lasketaan se, että mikä juttu on ”suosittu”?

 

TOINEN JUTTU

Osa blogisteista ei salli kommentointia. Toiveeni olisi, että blogista näkisi (otsikosta tai jotenkin), että voiko juttua kommentoida.

 

TYKKÄÄ NAPPI

Eikö tykkää -napin aliohjelman voisi jo palauttaa käyttöön. Ohjelma kun tökkii samaan tapaan yöt ja päivät yhä, joten tuskin siitä tuo on ollut missään vaiheessa kiinni. Kokeilkaa edes 🙂 Mikä on ohjelmakoodin kiertonopeus? Hukkuuko paljon paketteja?

 

ASIASANAT

Niiden hakeminen on niin hitsin hankalaa, etenkin jos käyttää puhelinta :-/

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu