Taidan olla KELAn ihanneasiakas

Tervehdys, 

Tein 8.12.2020 Kelaan hakemuksen toimeentulotuesta ajalle 1.1.2021-28.2.2021.

Olin vuoden 2020 loppuun saakka sairaspäivärahalla. Kieltäydyin noudattamasta Kelan vaatimusta työttömäksi ilmoittautumisesta 1.1.2021 alkaen, koska olen työkyvytön (B-todistus on).

Näin ollen olen 1.1.2021 lukien ollut tuloton. Tiesin asian jos joulukuussa 2020, joten ajoissa, jo 8.12.2020, tein tuon aiemmin mainitsemani toimeentulotukihakemuksen.

Hakemuksessa ilmoitin: en ilmoittaudu työttömäksi. En toimita tiliotteita.

KELA kuitenkin vaatii niitä tiliotteita. Tänään toimitinkin tiedon tilini saldosta, joka oli reilut viisi euroa. Lisäksi pieni summa on sijoitettuna.

Hetki sitten kävin kaupassa. Nyt tilillä on muutama kymmenen senttiä. Ei yhtään metriä!

Vaadin lisäksi, että Kelan päätöksessä tulee olla sen virkailijan nimi joka on minulle tehtävästä toimeentulotukipäätöksestä vastuussa => helpompi tutkinta! 😀

http://www.vehmaskangas.fi/toimeentulotuki/puutteellinen.php

http://www.vehmaskangas.fi/toimeentulotuki/Haop26062014.php

Kyllä, joo-o. Olen vuosikymmeniä näiden juttujen kanssa ”harrastelijamaisesti puuhastellut” [pres. Niinistö-lainaus (…oli tuolloin ministeri vain)]
– jotenkin vaan minulla on vahva luottamus siihen, että en häviä 🙂

Olen aina joskus tarjonnut joillekin jopa vedonlyöntimahdollisuutta. Olisiko siinä nyt ideaa? Kuka löisi vetoa rahattoman kanssa? (ja mistä asiasta?)

Niin juu – vuokranikin on liian suuri: 62€/kk liikaa. Oletan, että Kela maksaa senkin kokonaisuudessaan, ilman sen suurempia mutinoita.

 

 

 

P.S. Suosittelen lukemaan lähipäivät Satakunnan Kansa -Satakunnan maakuntalehteä 😉 (?)

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu