Tehohoidon tulevat rajoitukset ja niiden ”POSITIIVISET” seuraukset

Koronan myötä ihmiset on jaettu käsittämättömällä tavalla kahteen ryhmään. Nuo ryhmät ovat:

Jorma Moll kirjoitti tehohoidon tarpeesta eilen. Minä heti kiirehdin kommentoimaan: ”…muutamassa päivässä tehohoitopaikat pystyttäisiin tarpeen vaatiessa tuplaamaan.”

Rokotemyönteiset (vapaat) ovat syyllistäneen rokottamattomia koronakuolemista:

Tämän kirjoituksen ensimmäisen linkin (panttivangit) klikkaamalla pääsee lukemaan mm.: Euroopan neuvostossa on päätetty 29.1.2021, että minkäänlaista rokotuspakkoa ei saa olla missään Euroopan maassa, eikä niitä, jotka eivät ota rokotusta, saa millään tavalla syrjiä.”

Tehohoidon rajoittaminen

Tehohoitoa lienee tulevaisuudessa järkevää rajoittaa. Ei ole mielekästä pitkittää 80-vuotiaiden isovanhempien sinänsä mielekästä ja hoitohenkilökuntaa työllistävää elämää.

Jokainen ajattelemaan kykenevä vanhus tekee hoitotahdon jossa kieltää tehohoidon!

Yhteiskunnan tulisi lisäksi päättää, säätää laki, että vanhuksia (n. yli 85v.) hoidettaisiin tehohoidossa vain erityisestä syystä.

KÄYTÄNNÖSSÄ – kun henkilö täyttäisi 85v. niin hänen pitäisi tehdä perusteltu anomus siitä, että mikäli hän jostain syystä tarvitsisi tehohoitoa niin hän sitä saisi. Elämänsä loppumetreillä olevia tehohoidettaisiin siis vain erityisistä syistä.

Hakemusta tehohoitoluvan saamiseksi tekevän pitäisi osoittaa ymmärtävänsä, että hänen tehohoitonsa voisi merkitä sitä, että joku nuorempi tulee siitä johtuen kuolemaan.

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu