Tiedätkö Sinä mitä kaikkea Kela maksaa?

Näin kävi. Minun piti kirjoittaa rokotteista – itse asiassa HPV-rokotteesta ja Fimean toiminnasta, mutta se saa (taas) odottaa!

Noinhan asia todellakin on: Kela maksaa perustoimeentulotuen, kunta maksaa harkinnanvaraiset ja lisäosalla katettavat menot.

 

Mitä otsikossa kysyin?

Osaatko vastata otsikon kysymykseen? Aiemmin kerroin, että Jari Myllykoski (Naxby, vas.) oli luvannut ”ottaa kiinni” tähän asiaan. Hän kuitenkin perui lupauksensa kun sai tietää, että minä olin hakenut Kelasta toimeentulotukea erään laskun maksun viivästyksistä aiheutuneisiin kuluihin. Harmi!

Jaria ei kiinnostanut, tai en tiedä… Hänelle ei tullut mieleen kysyä: mistä viivästys johtui! (Tässä tapauksessa Kela maksoi!)

Minäkö?

Olisinko minä henkilö joka kummallisen lainsäädännön muuttamisesta hyötyisi – en todellakaan, koska kyllä minä tiedän miten toimia ja ”lypsää yhteiskunnan varoja”. Mutta on paljon niitä jotka eivät tiedä => toimeentulotuen alikäyttö = ongelmiakin! Olen aina asiakkaitani ohjeistanut, että kirjoittaa hakemukseen: Ellei Kela myönnä tukea johonkin menoon mihin sitä on haettu niin pyydän siirtämään hakemuksen tuolta osin kuntaan. Kiitän ja kumarran, voi pyynnön loppuun kirjoittaa myös 😀

Just joo…

Mitä seuraavaksi: ps, kd, …,. ?

 

 

Eri asia:—…


Ole ystävällinen ja…

…VASTAA KYSELYYN – klik!

(Vastaukset julkistan tammikuun lopulla)


Tai kerro jotain muuta: Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu