Tutkimustulos: koronarokotteen suoja tartuntaa vastaan heikkenee 182 päivässä neljäsosaan (25%)

”Suomessa tehty tutkimus kertoo, että kahden koronarokotteen suoja tartuntaa vastaan heikkenee puolessa vuodessa noin neljäsosaan alkuperäisestä.”

Suomessa on päätetty antaa kolmas rokoteannos 60 vuotta täyttäneille. Erinomaista!
– mielenkiintoista, että noin tarkka ikä pystytään määrittämään: päivän tarkkuus! Ihmisen yleiskunnolla, tai millään muullakaan, ei ole merkitystä jos ihminen vaan on perusterve. Asiaan ei vaikuta sen paremmin paino kuin elintavatkaan – ikä ratkaisee! (<- voiko väite olla faktoidi?)

”Odotettavissa tosin on, että läpäisyinfektioiden määrä kasvaa, sillä rokotteiden antama suoja tartuntoja vastaan on monella alkanut jo hiipua.”

”On mahdollista, että tulevaisuudessa koronarokotteita päivitetään joka vuosi. Tarvittaessa jopa puolivuosittain.”

Olen jo pitkään toitottanut näkemystä, että ei ole pelkästään mahdollista, että koronarokotteita jatkossa päivitetään vaan se on TODENNÄKÖISTÄ!

Ihmisen immuniteetti on sekä tautikohtainen että yksilökohtainen. Jokainen meistä on oma yksilönsä omine geeneineen ja vasta-aineineen. Väitän, että ei rokottamaton välttämättä sairastu koronaan koskaan. Toki asiantuntijoiden mukaan jokainen tulee jossain vaiheessa sairastamaan koronan jossain muodossa.

 

”Rokotteen antama suoja vakavaa tautia vastaan on kuuden kuukauden kuluttua yhä lähes yhtä hyvä kuin se on parhaimmillaan eli pari viikkoa toisen annoksen jälkeen.

Suoja vakavaa tautimuotoa vastaan on hyvä yhä kuuden kuukauden kuluttua, koska vakavan tautimuodon suoja perustuu soluvälitteiseen immuniteettiin. Kun taas tartuntoja ehkäisee vasta-ainevälitteinen immuniteetti. Vaikka siis suoja koronatartunnalle heikkeneekin melko nopeasti, niin suoja vakavaa tautimuotoa vastaan säilyy pitkään.
”Vasta-aineiden taso on korkeimmillaan 2–3 viikkoa toisen annoksen saamisen jälkeen. Kolmessa kuukaudessa taso on pudonnut noin puoleen ja kuuden kuukauden jälkeen yhteen neljäsosaan.”

 

LÄHDE (SK 21.10.2021)

 

 

 

 

 

 

 


Millä hinnalla koronaa kartamme? (https://yle.fi/uutiset/3-12150546)

”Nyt on tehty ainutlaatuinen koe, hypätty tuntemattomaan, kun on suljettu näin laajasti yhteiskuntaa tartuntataudin vuoksi.”

”10 miljardin hävittäjät jäävät toiseksi koronan torjunnalle”

”Julkisen talouden suunnitelmassa arvioitiin syksyllä 2019, että lainaa tarvittaisiin noin 6 miljardia euroa vuosina 2020–2021. Nyt arvioitu lainantarve on 24 miljardia enemmän. Suurin osa siitä kuluu koronan hoitoon.”

”Koronan hintalappu valtion budjetissa lienee tähän mennessä parinkymmenen miljardin euron suuruusluokkaa. Sitä voi verrata siihen, että Suomen koko terveydenhuollon menot ennen koronaa vuonna 2019 olivat 22 miljardia euroa.”

”…koronapotilaan laatupainotettu elinvuosi on maksanut yli kaksi miljoonaa euroa eli lähes 50 kertaa enemmän kuin normaalisti…”

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu