Tuulivoimassa on tulevaisuus. Minä käytän sähköä, töpselistä

Tulevaisuuden energia on uusiutuvaa: tuulivoimaa, aurinkoenergiaa – ei vettä, koska se vie kalatkin joistakin paikoista.

Olisiko Lapin tuntureille hyvä rakentaa tuulivoimaloita, ja jos niin miksi ei? (”Alkuperäiskansan edustaja pitää hanketta vihreänä kolonialismina”)

Minulle tulee kotiini pistorasioihin aina aurinkosähköä. Satoi tai paistoi – ei ole pätkinyt!

SÄILÖNTÄ

Ongelmana uusiutuvaa energiaa käytettäessä on varastointi. Niin se tullee menemään, että vetynä säilöminen yleistyy, kuten vedyn käyttö muutenkin, ainakin raaka-aineena.

Miksi muuten tuulivoimassa on voimaa ja aurinkosähkössä energiaa?

TULEVAISUUS

Mitä ajattelevat jälkipolvet sadan vuoden kuluttua kun kuulevat, että nykypäivän ihmisistä moni vastusti uusiutuvaa energiaa periaatteella: mieluummin ydinvoimaa ja hiilen sekä turpeen polttamista.

Mikä onkaan maiseman arvo? Joskus aikoinaan olen minäkn autoillut Porin Reposaareen ihan vaan katsomaan tuulivoimaloita: komeita olivat, eivätkä lapsetkaan (2 ja 4v.) nähneet, että nyt on luonto pilalla. Miltä maailma näyttää tulevaisuudessa. Millainen kulttuuri(perintö) pitää säilyttää? Vanhat homeiset rakennukset, mutta miksi?

3D

Digitaalitekniikka ja sen ympärille tulevat sovellukset mahdollistavat tulevaisuudessa lähes hiilineutraalin matkailun, paikallaan pysyen, silti yhdessä ollen, hauskaakin pitäen. Mikä on hauskaa? Mutta voimmeko luottaa siihen, että 3D tekniikka (hajulisäyksin, tunto mukana) toimivat yhä 200 vuoden kuluttua? Onko silloin nykyisenlaisia tuntureita ja voimaloita?

JANNE KEJON HYVÄT NÄKEMYKSET

  1. – ?
  2. – ?
  3. – ?
  4. Melkein kaikki vaahtoavat siitä mitä valtamedia on esittänyt viimeisimmän vuorokauden aikana.
  5. Jos yrität ottaa puheeksi asioita, joita valtamedia ei ole esitellyt viimeaikoina, kukaan ei ymmärrä mistä puhut.
  6.  – ?
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu