TV:ssa tänään: Sydämettömät syyt apurahojen epäämiselle

EI SAA TYKÄTÄ!

Aina joskus katselen AlfaTV:ta, kuten mm. Dosentti-ohjelmaa. Siinä dosentti haastatteli tänään toimittaja Maria Asuntaa.

Asunta toi ilmi erään merkittävän epäkohdan. Tuo liittyy tykkäämisiin sosiaalisessa mediassa.

Täällä puheenvuoron blogeissakin voimme tykätä toistemme kirjoituksista – hyvä niin!(?)

Maria Asunta toi esiin ongelman. Hänen ystävänsä ja tuttavansa olivat kertoneet, että eivät voi/uskalla klikata hänen sosiaalisen median julkaisujen tykkää-nappia. He kokivat (kokemus?), että väärän henkilön kirjoituksista tykkääminen johtaisi mm. siihen, että he eivät saisi apurahoja!

Hei haloo!

Millainen tämä suomalainen sivistysvaltiomme oikein on?

Pitää sitäkin kysyä, että millaisia blogisteja Puheenvuoro-palvelussa on. Jokainen sen tietää, että mm. minunkin kirjoituksistani ilmianto tehdään paljon herkemmin kuin keskimäärin. Jotkut muut ovat kanssani ainakin lähes samalla viivalla. Miksi?

Miettikääpä mikä olisi rangaistus jos OTSIKOISIN PELKILLÄ ISOILLA KIRJAIMILLA?

Mutta tuollainen sääntöjen vastainen otsikointi ei aina haittaa. Tottakai pitää katsoa, että kuka sääntöjen vastaisesti otsikoi. Vasta sitten kantelu jos sääntöjen vastaisesti otsikoivalla on vääriä näkemyksiä tai ”ruma naama”, eikö niin?

Kuten edellä olevasta kuvasta voitte nähdä, niin RASMUS-artikkeli on sääntöjenvastaisella otsikolla paistatellut jopa suosituimmissa melko pitkään. Artturi Hårdille siis sääntöjen rikkominen sallitaan – ei ilmiantoja. Tai ei ainakaan puututa.

Olisiko seuraavassa ideaa:Asian vierestä… VASTAA KYSELYYN – klik!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu