Unettomuus – nukkumisen välttämättömyys

Kirjoitin maanantaina, että ihminen voi nukkumalla sopivasti pidentää elinikäänsä.

Tänään havaitsin netissä jutun unettomuudesta. Siinä todettiin mm.: ”…ihminen ei voi ajatella ja lausua sanoja samanaikaisesti.”

Tarkoittaako tuo, että minä en ole ihminen? Minä nimittäin pystyn puhumaan yhtä ja samalla ajattelemaan jotain ihan eri asiaa.

Olen tätä jopa itselläni tutkinut, kuten tein myös hetki sitten – puhuin itsekseni yhtä ja samalla suunnittelin ihan jotain muuta. Hyvin onnistui.

Totesin tutkineeni, koska olen harjoitellut ajattelemaan päällekkäin. Kolmet ajatukset päällekkäin toimii ainakin minulla. Yleensä käytän yhtenä ajatuksena jotakin matemaattista tehtävää.

Yleensä ei tietenkään ole tarpeen ajatella monenlaisia asioita samaan aikaan. Väitän kuitenkin (oletan) että suurin osa ihmisistä pystyy miettimään puhuessaan jotain muuta kuin asiaa josta hän sillä hetkellä puhuu.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu