USA:n tulossa olevat ongelmat (+sometilin sulkemiset)

USA tulee törmäämään uudenlaisiin ongelmiin lähitulevaisuudessa.

Lähitulevaisuudella tarkoitan nyt presidentin virkakautta, eli neljää vuotta.

Jotenkin vaan minulla on ”huntsi”, että Biden ei hommassa kovin hyvin tule pärjäämään. Hänelle tulee ongelmia jaksamisessa, sekä terveydellisiä ongelmia. Nähtäväksi jää onko Biden vielä virassaan kun hänen toimikautensa pitäisi päättyä.

 

Yhdenvertaisuus on eri asia!

Monet somepalvelut ovat sulkeneet USA:n nykyisen presidentin tilin, koska Trump on rikkonut palvelun sääntöjä. Olisiko tuollainen Suomessa sopivaa? Tarkoitan sitä, että olisiko sopivaa sulkea tili vain vuorokaudeksi, kun se tavalliselta kansalaiselta suljetaan väitetyn sääntörikkomuksen johdosta yleensä (käsitykseni mukaan) pikemmin viikoiksi kuin päiviksi. Onko jokun tili suljettu joskus vuorokaudeksi?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu